Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

53 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 6
Tema

Ligeløn og ligestilling

Kvinder ansat i den offentlige sektor med mellemlange videregående uddannelser er udsat for uligeløn. Et faktum som vi sygeplejersker kender til, og som er blevet dokumenteret i Lønkommissionens redegørelse. I DSR har vi fokus på ligestilling. Følg med i vores nyheder og artikler om ligeløn og ligestilling.

Læs mere

Tema

ICN 2015 i Seoul

International Council of Nurses (ICN) holder kongres i Seoul, Sydkorea, den 19. - 23. juni 2015.

Læs mere

Tema

Fagidentitet i Kreds Hovedstaden

Sygeplejersker skal kunne argumentere fagligt for, hvor i patientforløbet deres kompetencer skal være tilstede. Det er målet med Kreds Hovedstadens mange aktiviteter omkring fagidentitet.

Læs mere

Tema

Arbejdstid

Se videoer, der kort fortæller om begreberne frihed, normperiode, ændring i mødeplanen og hviletid. Læs også pixiudgaverne af arbejdstidsaftalerne og afprøv din viden. Dette er en temaside, som introducerer dig for begrebet 'Arbejdstid' indenfor det kommunale og regionale område.

Læs mere

Tema

Alt du skal vide om Ebola

Vi har samlet relevant information for sygeplejersker om ebola. Bl.a. hvad du skal være opmærksom på, hvis du modtager patienter, der er hjemvendt fra Vestafrika, men også information om løn og ansættelsesvilkår i internationale organisationer.

Læs mere

Tema

Hjælp karrieren på vej for medlemmer og dig

Hvordan kan du som (F)TR være med til at få indflydelse på kompetenceudvikling af af dine medlemmer på arbejdspladsen? Hvilke kompetencer kan du opnå som (F)TR, og hvordan taler de ind i dine karriereønsker? Temaet sætter spot på begge spor.

Læs mere

Tema

Værdighed i ældreplejen

Dansk Sygeplejeråd, FOA og Ældre Sagen er gået sammen om at sætte fokus på værdig ældrepleje. Vi hører alt for ofte om eksempler med vakuumpakket mad, sociale aktiviteter der spares væk, og demente der sendes alene på hospitalet, fordi der ikke er tid til, at en medarbejder tager med. Samtidigt oplever medarbejdere at stå i situationer, hvor de ikke kan give en værdig pleje. Det er ikke godt nok. Derfor opfordrer vi politikerne til at give de ældre et løfte om en værdig ældrepleje og følge op med politiske tiltag, der sikrer, at løftet bliver til virkelighed.

Læs mere

Tema

Sygeplejersker inddrager

Under Kreds Midtjyllands generalforsamling i 2014 blev det vedtaget, at medlemmerne og organisationen skal arbejde for at beskrive og synliggøre sygeplejerskers centrale rolle i forhold til inddragelse af patienter, borgere og pårørende i behandlings- og plejeforløb. Derudover skal kredsen understøtte, at medlemmer kan bidrage hertil og tage initiativer for at påvirke beslutningstagere og den politiske dagsorden. På den baggrund har Kreds Midtjylland udarbejdet denne særlige temaside om inddragelse og sygepleje. Har du kommentarer til siden, er du meget velkommen til at sende en mail til adressen: ma@dsr.dk

Læs mere

Tema

Mænd er også sygeplejersker

Formålet med projektet "Mænd er også sygeplejersker" er at gøre op med det, man oplever som en stereotyp opfattelse af sygeplejersken.

Læs mere

Tema

TEMAside om arbejdsmiljø