Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

69 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 7
Tema

Pressedækning af Region Midtjyllands besparelsesplan 2015 - 2019

I kølvandet på regionens besparelsesforslag på 824 millioner kroner er kredsformand Anja Laursen og midtjyske sygeplejersker interviewet til en lang række medier. På denne side kan du følge pressens dækning af besparelsesplanen.

Læs mere

Tema

Revision af sygeplejerskeuddannelsen

Uddannelses- og Forskningsministeriet har iværksat et revisionsprojekt, som omfatter sygeplejerskeuddannelsen og de øvrige sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser. Målet er, at de reviderede uddannelser træder i kraft 2016. På denne side har vi samlet information om projektet, og siden vil løbende blive opdateret.

Læs mere

Tema

Lyt til patienten - fagdag 10. september

Samarbejde med og inddragelse af patienter og borgere - det er temaet for Kreds Hovedstadens fagdag 10. september 2015. Se hele programmet og find ud af, hvilke workshops du vil deltage i.

Læs mere

Tema

ICN 2015 i Seoul

International Council of Nurses (ICN) holdt kongres i Seoul, Sydkorea, den 19. - 23. juni 2015.

Læs mere

Tema

DSR på Folkemødet med #Tidtilkvalitet

Tema

Alt du skal vide om Ebola

Vi har samlet relevant information for sygeplejersker om ebola. Bl.a. hvad du skal være opmærksom på, hvis du modtager patienter, der er hjemvendt fra Vestafrika, men også information om løn og ansættelsesvilkår i internationale organisationer.

Læs mere

Tema

Ligeløn og ligestilling

Kvinder ansat i den offentlige sektor med mellemlange videregående uddannelser er udsat for uligeløn. Et faktum som vi sygeplejersker kender til, og som er blevet dokumenteret i Lønkommissionens redegørelse. I DSR har vi fokus på ligestilling. Følg med i vores nyheder og artikler om ligeløn og ligestilling.

Læs mere

Tema

Arbejdstid

Se videoer, der kort fortæller om begreberne frihed, normperiode, ændring i mødeplanen og hviletid. Læs også pixiudgaverne af arbejdstidsaftalerne og afprøv din viden. Dette er en temaside, som introducerer dig for begrebet 'Arbejdstid' indenfor det kommunale og regionale område.

Læs mere

Tema

Fagidentitet i Kreds Hovedstaden

Sygeplejersker skal kunne argumentere fagligt for, hvor i patientforløbet deres kompetencer skal være tilstede. Det er målet med Kreds Hovedstadens mange aktiviteter omkring fagidentitet.

Læs mere

Tema

Værdighed i ældreplejen

Dansk Sygeplejeråd, FOA og Ældre Sagen er gået sammen om at sætte fokus på værdig ældrepleje. Vi hører alt for ofte om eksempler med vakuumpakket mad, sociale aktiviteter der spares væk, og demente der sendes alene på hospitalet, fordi der ikke er tid til, at en medarbejder tager med. Samtidigt oplever medarbejdere at stå i situationer, hvor de ikke kan give en værdig pleje. Det er ikke godt nok. Derfor opfordrer vi politikerne til at give de ældre et løfte om en værdig ældrepleje og følge op med politiske tiltag, der sikrer, at løftet bliver til virkelighed.

Læs mere