Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

51 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 6
Tema

Arbejdstid

Se videoer, der kort fortæller om begreberne frihed, normperiode, ændring i mødeplanen og hviletid. Læs også pixiudgaverne af arbejdstidsaftalerne og afprøv din viden. Dette er en temaside, som introducerer dig for begrebet 'Arbejdstid' indenfor det kommunale og regionale område.

Læs mere

Tema

Værdighed i ældreplejen

Dansk Sygeplejeråd, FOA og Ældre Sagen er gået sammen om at sætte fokus på værdig ældrepleje. Vi hører alt for ofte om eksempler med vakuumpakket mad, sociale aktiviteter der spares væk, og demente der sendes alene på hospitalet, fordi der ikke er tid til, at en medarbejder tager med. Samtidigt oplever medarbejdere at stå i situationer, hvor de ikke kan give en værdig pleje. Det er ikke godt nok. Derfor opfordrer vi politikerne til at give de ældre et løfte om en værdig ældrepleje og følge op med politiske tiltag, der sikrer, at løftet bliver til virkelighed.

Læs mere

Tema

Alt du skal vide om Ebola

Vi har samlet relevant information for sygeplejersker om ebola. Bl.a. hvad du skal være opmærksom på, hvis du modtager patienter, der er hjemvendt fra Vestafrika, men også information om løn og ansættelsesvilkår i internationale organisationer.

Læs mere

Tema

TEMAside om arbejdsmiljø

Tema

ICN 2015 i Seoul

International Council of Nurses (ICN) holder kongres i Seoul, Sydkorea, den 19. - 23. juni 2015.

Læs mere

Tema

MRSA

Temaside om MRSA med de relevante vejledninger og officielle hjemmesider om MRSA-udviklingen.

Læs mere

Tema

Vejen mod en bedre psykiatri

Tema

Mænd er også sygeplejersker

Formålet med projektet "Mænd er også sygeplejersker" er at gøre op med det, man oplever som en stereotyp opfattelse af sygeplejersken.

Læs mere

Tema

Sygeplejersker inddrager

Under Kreds Midtjyllands generalforsamling i 2014 blev det vedtaget, at medlemmerne og organisationen skal arbejde for at beskrive og synliggøre sygeplejerskers centrale rolle i forhold til inddragelse af patienter, borgere og pårørende i behandlings- og plejeforløb. Derudover skal kredsen understøtte, at medlemmer kan bidrage hertil og tage initiativer for at påvirke beslutningstagere og den politiske dagsorden. På den baggrund har Kreds Midtjylland udarbejdet denne særlige temaside om inddragelse og sygepleje. Har du kommentarer til siden, er du meget velkommen til at sende en mail til adressen: ma@dsr.dk

Læs mere

Tema

DSR på folkemødet 2014