Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

45 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 5
Tema

Vejen mod en bedre psykiatri

Tema

Mænd er også sygeplejersker

Formålet med projektet "Mænd er også sygeplejersker" er at gøre op med det, man oplever som en stereotyp opfattelse af sygeplejersken.

Læs mere

Tema

DSR på folkemødet 2014

Tema

TEMAside om arbejdsmiljø

Tema

Kommunal- og regionsvalg 2013

Tema

Ligeløn og ligestilling

Kvinder ansat i den offentlige sektor med mellemlange videregående uddannelser er udsat for uligeløn. Et faktum som vi sygeplejersker kender til, og som er blevet dokumenteret i Lønkommissionens redegørelse. I DSR har vi fokus på ligestilling. Følg med i vores nyheder og artikler om ligeløn og ligestilling.

Læs mere

Tema

Fagidentitet i Kreds Hovedstaden

Sygeplejersker skal kunne argumentere fagligt for, hvor i patientforløbet deres kompetencer skal være tilstede. Det er målet med Kreds Hovedstadens mange aktiviteter omkring fagidentitet.

Læs mere

Tema

TR: Arbejdstid på det regionale og kommunale område

På temasiden 'Arbejdstid på det regionale og kommunale område' har du mulighed for at se nogle små videoer, der kort og konkret fortæller om de vigtigste elementer omkring Frihed, Normperiode, Ændring i mødeplanen og Hviletid. Derudover kan du læse artikler om emnerne og afprøve din viden i nogle opgaver. Temasiden er udarbejdet som introduktionsmateriale til konceptaktiviteten 'Arbejdstid', men du kan selvfølgelig godt orientere dig på siden, selvom du ikke skal på en kursusdag.

Læs mere

Tema

Sygeplejersker og ytringsfrihed

Sygeplejersker spiller en vigtig rolle i det danske sundhedsvæsen og får derigennem ofte indsigt i forhold, der kalder på offentlighedens opmærksomhed. På denne temaside kan du finde information om ret og pligt til at kunne ytre sig, særlige opmærksomhedspunkter i forhold til brugen af sociale medier, gode råd til pressekontakt og meget mere.

Læs mere

Tema

Midtjyder på Kongres 2014