Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

41 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 5
Tema

TEMAside om arbejdsmiljø

Tema

Quizzen 'Vind et weekendophold' er nu ovre.

Tak for de mange besvarelser. Vindernavne er nu offentliggjort.

Læs mere

Tema

Kommunal- og regionsvalg 2013

Tema

Fagidentitet i Kreds Hovedstaden

Sygeplejersker skal kunne argumentere fagligt for, hvor i patientforløbet deres kompetencer skal være tilstede. Det er målet med Kreds Hovedstadens mange aktiviteter omkring fagidentitet.

Læs mere

Tema

Mænd er også sygeplejersker

Formålet med projektet "Mænd er også sygeplejersker" er at gøre op med det, man oplever som en stereotyp opfattelse af sygeplejersken.

Læs mere

Tema

TR: Arbejdstid på det regionale og kommunale område

På temasiden 'Arbejdstid på det regionale og kommunale område' har du mulighed for at se nogle små videoer, der kort og konkret fortæller om de vigtigste elementer omkring Frihed, Normperiode, Ændring i mødeplanen og Hviletid. Derudover kan du læse artikler om emnerne og afprøve din viden i nogle opgaver. Temasiden er udarbejdet som introduktionsmateriale til konceptaktiviteten 'Arbejdstid', men du kan selvfølgelig godt orientere dig på siden, selvom du ikke skal på en kursusdag.

Læs mere

Tema

Ligeløn og ligestilling

Kvinder ansat i den offentlige sektor med mellemlange videregående uddannelser er udsat for uligeløn. Et faktum som vi sygeplejersker kender til, og som er blevet dokumenteret i Lønkommissionens redegørelse. I DSR har vi fokus på ligestilling. Følg med i vores nyheder og artikler om ligeløn og ligestilling.

Læs mere

Tema

Aktuelle sager

Sammenhæng i sundhed på det præhospitale område og for nyfødte og deres familier er nogle af de aktuelle sager, kredsen arbejder med.

Læs mere

Tema

Sygeplejersker og ytringsfrihed

Sygeplejersker spiller en vigtig rolle i det danske sundhedsvæsen og får derigennem ofte indsigt i forhold, der kalder på offentlighedens opmærksomhed. På denne temaside kan du finde information om ret og pligt til at kunne ytre sig, særlige opmærksomhedspunkter i forhold til brugen af sociale medier, gode råd til pressekontakt og meget mere.

Læs mere

Tema

1813

Akuttelefonen 1813 er en del af Region Hovedstadens samlede akutberedskab. Telefonen er bemandet med erfarne sygeplejersker, som skal rådgive og vejlede borgere om akut sygdom uden for egen læges åbningstid. DSR ønsker at give dig som sygeplejerske et faktuelt grundlag at danne dine egne holdninger og argumenter på. Derfor kan du her på siden læse om, hvad sygeplejerskerne faktisk laver, og hvordan de i praksis løser deres opgave. Du kan også læse om DSRs holdning til 1813 – og hvorfor vi har den holdning.

Læs mere