Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

937 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 94
Artikel

Sygeplejersker chikaneres af patienter

Hver tiende sygeplejerske har følt sig chikaneret i deres fritid af enten patienter, pårørende eller brugere. Det viser en ny undersøgelse fra Dansk Sygeplejeråd.
Artikel

Hver tiende sygeplejerske bliver chikaneret i fritiden

Hver tiende sygeplejerske har følt sig chikaneret i deres fritid af enten patienter, pårørende eller brugere. Det viser en ny undersøgelse fra Dansk Sygeplejeråd.
Artikel

Sygeplejersker chikaneres uden for arbejdstid

Hver tiende sygeplejerske har oplevet at blive chikaneret, når de har fri fra arbejde. Fuldstændigt uacceptabelt lyder det fra Dansk Sygeplejeråd.
Artikel

Beskæftigelsesminister: Chikane af sygeplejersker er uacceptabelt

Mette Frederiksen (S) vil se på, om arbejdsmiljøloven kan ændres, så sygeplejesker bedre kan beskyttes mod vold og chikane.
Artikel

Sygeplejersker flygter fra psykiatrien

Næsten hver 6. sygeplejerske forventer at forlade sektoren inden for de næste fem år, viser tal. Både sygeplejerådet og en politiker vil have en specialuddannelse.
Artikel

Kronik: Usmagelig 1813-kampagne

Mangelfuld planlægning og modvillige læger spænder ben for Region Hovedstadens akuttelefon 1813. Derfor ærgrer det os, at de praktiserende lægers forening har rettet det tunge skyts mod sygeplejerskernes faglighed, lyder det fra Grete Christensen, formand for DSR og Vibeke Westh, kredsformand for DSR Kreds Hovedstaden i en kronik.
Artikel

Succesfuld talentuddannelse skal forny fagbevægelsen

En ny fagpolitisk talentuddannelse skal uddanne en ny generation af faglige ledere og politikere, der vil skabe værdi for medlemmerne, udvikle aktivismen og få de unge i tale. De første deltagere er pædagoger, sygeplejersker og bankansatte, og de er begejstrede for uddannelsen.
Artikel

Sygeplejersker: 1813-sammenbrud er en katastrofe

Læger og hovedstadsregionen kan stadig ikke nå hinanden om den nye akuttelefon.
Artikel

Sammenbrud i forhandlingerne intensiverer 1813-situationen

Region Hovedstaden vil bemande akuttelefonen 1813 med sygeplejersker. De Praktiserende Lægers Organisation (PLO) ønsker lægerne tilbage som i tiden med lægevagten. I går mødtes de to parter for at tale sig frem til en løsning, men det lykkedes ikke.
Artikel

Sygeplejersker: PLO skaber en “usaglig” 1813-debat

Sygeplejerskernes formand retter nu skarp kritik mod de praktiserende læger, der af flere omgange har langet ud efter sygeplejerskernes faglighed ved visitationer hos 1813. Nu er det nok, lyder meldingen.