Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

1040 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 104
Artikel

Supersygehus får færre senge

Nordjyllands nye supersygehus, der bygges ved Aalborg, skal rumme markant færrepladser end det sygehus, det skal erstatte, og det møder kritik.
Artikel

Sygehusansatte skal igen løbe hurtigere

Det lyder næsten som et tryllenummer, men år efter år skal de midtjyske hospitaler yde mere for færre midler. Nu når man snart grænsen for, hvor mange gange, man kan save den samme dame midt over, advarer fagorganisationer.
Artikel

Debat: Drop dog den skingre tone

Som reaktion på beskyldning om at fagforeninger altid udtaler sig kritisk i forhold til besparelser, peger kredsformand Anja Laursen og kredsnæstformand Susanne Lindberg fra DSR Kreds Midtjylland på, at kommuner og fagforeninger har mange fælles udfordringer og mange fælles forslag til løsninger. ”Lad os dog fortsætte ad den vej frem for en ufrugtbar, skinger tone,” lyder det i indlægget.
Artikel

Tre ud af fem regioner forventer fyringer

I denne uge, hvor flere regioner indgik budgetforlig, står det også klart, at der med stor sandsynlighed venter personalereduktioner.
Artikel

Sygeplejeråd: Spareplan koster 688 stillinger

Hospitalerne i Region Hovedstaden skal spare 300 millioner kroner i 2015. Dansk Sygeplejeråd er bekymret for patientsikkerhed og stress.
Artikel

Sygehuse tvinges til fyringer

Landets fem regioner skal tilsammen spare næsten én milliard kroner i 2015. I Region Hovedstaden lægges der op til besparelser svarende til 688 årsværk, heraf 250 regulære fyringer på sygehusene.
Artikel

Debat: Frit valg er et middel – ikke et mål

Dansk Erhverv (DE) advokerer for at udbrede det frie valg i ældreplejen. Men mange ældre har svært ved at overskue de mange og ofte komplicerede valg, der følger med en fritvalgsordning, skriver formand for Dansk Sygeplejeråd Grete Christensen i et indlæg.
Artikel

Regioner vil skrue ned for bureaukratiet på sygehuse

Et opgør med unødige tidsrøvende registreringer er på vej. Sygeplejersker, læger og patienter glæder sig, men vil se det ske.
Artikel

Debat: Overbelægning er livsfarligt

Vi kan ikke bryste os af at have et sundhedsvæsen i verdensklasse, når patienterne ligger på gangene og i skyllerum, skriver Charlotte Engell, kredsnæstformand i DSR Kreds Hovedstaden, i et indlæg.
Artikel

Sygeplejemuseet i Kolding fylder 15 år

Dansk Sygeplejehistorisk Museum i Kolding, i daglig tale kaldet "Sygeplejemuseet", kunne onsdag den 27. august fejre sin 15 års fødselsdag.