Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

1226 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 123
Artikel

1813-sygeplejersker ønsker bedre vilkår

Ventetiderne på akuttelefon 1813 er blevet længere blandt andet, fordi den massive kritik af ordningen i medierne betyder, at der nu mangler sygeplejersker. DSR peger på behov for at forbedre løn- og arbejdsvilkårene.
Artikel

Længere ventetid på akuttelefon skyldes dokumentationskrav og mediekritik

Ventetiden på Akuttelefonen 1813 i hovedstadsområdet når nye højder, og ifølge en rapport fra Region Hovedstaden, som Berlingske omtaler i dag, er det kritikken i medierne og de øgede krav om dokumentation, der får skylden.
Artikel

Sygeplejersker på 1813 er bange for at begå fejl

Sygeplejerskerne på den udskældte 1813-akuttelefon er blevet så bange for at modtage klager og komme i avisen, at samtalerne med de akut syge borgere trækker længere og længere ud.
Artikel

Debat: Drop Doktor Google

“Ammestuesnak og googlerier erstatter i stigende grad opkaldet til lægen og respekten for myndighedernes autoritet. Men vi bliver nødt til at anerkende, at nogen ved bedre end andre. For hvis alle anerkendes som eksperter i deres eget liv, ender ingen med at være det,” skriver kredsnæstformand DSR Kreds Hovedstaden Signe Hagel Andersen i et indlæg i Information.
Artikel

Sygeplejersker kræver national handleplan

Sygeplejersker kræver landspolitisk handleplan for at undgå de mange såkaldt forebyggelige indlæggelser.
Artikel

1 million kroner til sygeplejeforskning

Dansk Sygeplejeråds Sygeplejefaglige Forskningsfond har uddelt én million kroner til otte projekter, der skal udvikle og forbedre den danske sygepleje.
Artikel

National handleplan skal afværge unødige indlæggelser

Hvert år indlægges titusinder af borgere for sygdomme, som burde kunne behandles uden at sende dem på hospitalet. Det problem skal tages alvorligt, og derfor bør der udarbejdes en landspolitisk handleplan, der sikrer, at kommuner, sygehuse og almen praksis arbejder bedre sammen til gavn for patienterne, mener Dansk Sygeplejeråd.
Artikel

Gode erfaringer med treårs-besøg

Sundhedsplejen i Faaborg-Midtfyn er blandt de kommuner, der længst har tilbudt familier med treårige børn besøg med fokus på blandt andet overvægt.
Artikel

Straks-påbud vækker bekymring

Regionshospitalet Randers har fået et strakspåbud, fordi arbejdsforholdene for læger og sygeplejersker på akutmodtagelsen er meget pressede.
Artikel

Kredsformand: Situationen er meget alvorlig

Straks-påbud vækker bekymring hos Dansk Sygeplejeråd, der efterlyser holdbare løsninger på akutmodtagelsen på Regionshospitalet Randers.