Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

1051 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 106
Artikel

Enestuer: Familien får også en seng

Patienter indlagt på sygehuset er så dårlige, at de har brug for ro. Nybyggede supersygehuse indrettes med enestuer og ekstra seng til pårørende.
Artikel

Sygeplejersker: Antallet af fejl er uacceptabelt

Dansk Sygeplejeråd erkender på baggrund af ny rapport, at der sker for mange fejl, men mener, at det skyldes manglende ressourcer.
Artikel

Sygeplejerskeformand: Sygeplejerskerne gør deres arbejde godt nok

Sygehusbureaukratiet er uoverskueligt, og kommunikationen mellem patienter og personale er for dårligt, lyder det i undersøgelsen 'Vejen til en bedre behandling', hvor ansatte på bl.a. Aalborg Universitetshospital er blevet spurgt til, hvilke erfaringer de har gjort sig som patienter og pårørende.
Artikel

Dansk Sygeplejeråd: Alle patienter skal have ordentlig behandling

Dansk Sygeplejeråd fastslår, at alle sygehuspatienter skal have en ordentlig behandling.
Artikel

Et sundhedsvæsen med patienten som partner

Patientinddragelse bidrager til bedre behandlingsresultater, styrket sammenhæng i patientforløbene og større patienttilfredshed, skriver formand for DSR Grete Christensen i en klumme i Jyllands-Posten.
Artikel

Kritik: Ledige sygeplejesker diskrimineres

Ledige sygeplejesker i vikarstillinger er klart dårligere stillet i forhold til genoptjeningsperioden end eksempelvis akademikere, lyder kritik fra næstformand i sygeplejeråd.
Artikel

Sygeplejeråd protesterer mod regionens nedskæring

Hvordan skal der effektiviseres for 300 millioner på syddanske sygehuse, spørger sygeplejerådet.
Artikel

Sygeplejersker er bekymrede over besparelser

Kredsformanden for Dansk Sygeplejeråd Kreds Syddanmark er bekymret over Regionens planer om effektiviseringer på sygehusene.
Artikel

Patienter bliver politianmeldt af personalet

Vold og trusler mod personalet er et stigende problem på psykiatriske afdelinger og bosteder, oplever personalet. Anmeldelser til politiet sker af hensyn til erstatning.
Artikel

Arbejdsgivere skal også bekæmpe vold mod ansatte i fritiden

Regeringen vil udvide arbejdsmiljøloven, så arbejdsgivere også er forpligtede til at forebygge arbejdsrelateret vold og trusler mod medarbejdere uden for arbejdstiden. Fagforeninger glæder sig, mens Danske Regioner peger på vanskeligheder ved lovændringen.