Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

1106 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 111
Artikel

Hver fjerde medarbejder har afskaffet pauser

Hver fjerde dansker knokler næsten non-stop på jobbet med få eller ingen pauser. Det viser en ny måling, som analyseinstituttet Wilke har lavet for Avisen.dk.
Artikel

Sygeplejersker: Hele systemet skal pilles ned

Dansk Sygeplejeråd er tilfreds med, at sundhedsministeren tager et opgør med bureaukrati i psykiatrien. Det nuværende system er håbløst, siger næstformanden.
Artikel

Mindre bureaukrati på psykiatriske afdelinger hilses positivt velkommen

Sundhedsminister Nick Hækkerups (S) forslag om at fjerne papirarbejde fra læger og sygeplejerske på landets psykiatriske hospitaler falder i god jord hos mange.
Artikel

Patienterne forsvinder ikke

Besparelser og påbud fra Arbejdstilsynet bekymrer de hospitalsansattes fagforbund.
Artikel

Mænd kan blive gode sygeplejersker

I Dansk Sygeplejeråd arbejder vi for at nedbryde fordomme om køn i vores fag og for at få flere mænd ind i sygeplejen, skriver formand for Dansk Sygeplejeråd Grete Christensen i en klumme i Jyllands-Posten.
Artikel

Sygeplejersker har fejl på lønsedlerne

33 pct., svarende til ca. 20.000 sygeplejersker, har oplevet fejl på lønsedlen det seneste år. Det viser en undersøgelser lavet af Megafon for Dansk Sygeplejeråd.
Artikel

Sygeplejersker beskylder Arbejdsskadestyrelsen for brug af skuffevejledning

Dansk Sygeplejeråd beskylder Arbejdsskadestyrelsen for at operere med »skuffevejledninger«, der kan have medført, at sygeplejersker og andet plejepersonale ikke har fået anerkendt rygsygdomme som arbejdsskader.
Artikel

Ingen ekstra penge til røntgenafdeling

Røntgen-afdelingen på Holstebro sygehus bliver i perioder presset til det yderste på grund af en kraftig stigning i antallet af patienter. Regionsrådsformand Bent Hansen (S) har ikke penge til at give den overbelastede røntgen-afdeling en hjælpende hånd.
Artikel

Psykiatriaftale giver kompetenceløft

Den nye psykiatriaftale til 2,2 milliarder kroner får ros af læger, sygeplejersker og fysioterapeuter. Aftalen betyder blandt andet, at brugen af tvang vil blive reduceret, lyder det.
Artikel

Patienter sygeplejersker og læger: Ekstra penge falder på et tørt sted

Det skal være slut med overbelægning på de danske sygehuse, og derfor ventes regeringen at nå til enighed med SF og Enhedslisten om en delaftale på finansloven, der vil kanalisere flere penge af sted til landets medicinske afdelinger på sygehusene, hvor især ældre, svagelige patienter har opholdt sig unødigt længe i hospitalsstuerne.