Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

984 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 99
Artikel

Modigste region?

Region Sjællands præhospitale indsats er blevet undersøgt af regionerne og kommunernes eget analyseinstitut (KORA), og evalueringsrapporten viser -måske ikke overraskende - at Region Sjælland gør det godt. Dansk Sygeplejeråd Kreds Sjælland er dog ikke overbevist, for evalueringen er mangelfuld og giver ikke et retvisende billede, skriver kredsnæstformand i DSR Kreds Sjælland Jeanette Hansen i et indlæg.
Artikel

PKA bag nyt psykiatrisk hospital i Aarhus

Få måneder efter PKA som en del af et konsortium blev valgt til at opføre et nyt psykiatrisk hospital i Vejle, skal pensionskassen nu gøre et nyt psykiatrisk hospital i Skejby til virkelighed. Hospitalsbyggeriet til 1,3 mia. kr. bliver det største offentlig-private hospitalsbyggeri i Danmark til dato.
Artikel

Sygeplejeråd uenig med kommune i mobbesag

Dansk Sygeplejeråd bifalder Arbejdstilsynets påbud i Bevillingsenheden og håber, at det kan få Rudersdal Kommune til at tage problemerne alvorligt.
Artikel

Psykiatripersonale: Ny aftale er et løft

Ny aftale vil give mindre tvang over for patienterne, håber både læger, sygeplejersker og fysioterapeuter.
Artikel

Psykiatrien får saltvandsindsprøjtning

I aftes blev partierne bag satspuljemidlerne enige om en ny psykiatriaftale, der afsætter 2,2 mia. kr. til psykiatrien.
Artikel

Psykiatripersonale: Ny aftale vil mindske tvang

Psykiatriens varme hænder glæder sig over, at der er afsat 200 millioner kroner ekstra over de næste fire år til, at regionerne kan opkvalificere medarbejderne inden for psykiatriområdet.
Artikel

Minister afviser hjemmehjælpskritik: Ingen bliver tvunget til træningsforløb

Socialminister Manu Sareen er chokeret over, at Venstre og Enhedslisten ser dagens aftale om fremtidens hjemmehjælp som første skridt på vejen mod en afskaffelse af hjemmehjælpen herhjemme.
Artikel

Journalist modtager ligelønspris

Journalist, debattør og forfatter Pia Fris Laneth fik i går overrakt Sundhedskartellets Ligelønspris i Fredericia Messecenter, hvor godt 1000 medlemmer af Sundhedskartellet var samlet til stormøde forud for overenskomstforhandlingerne på det offentlige område i 2015.
Artikel

Danske sygeplejersker strømmer fortsat til Norge

Alene i år har 255 danske sygeplejersker fået autorisation til at arbejde i Norge. Det er en stigning på 36 procent i forhold til året før.
Artikel

Den psykiatriske indsats i kommunerne skal styrkes

Der skal flere specialuddannede sygeplejersker i kommunerne til at tage sig af folk med psykiatriske lidelser.