Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

1134 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 114
Artikel

Et flertal af lægerne er tilfredse med den nye akutordning i Region Midtjylland

81 pct. af vagtlægerne er tilfredse med nye akutordning, mens 42 pct. af de adspurgte sygeplejersker er tilfredse. Det viser en evaluering af ordningen lavet af Forskningsenheden for Almen Praksis på Aarhus Universitet.
Artikel

Læger og sygeplejersker savner tid til at inddrage patienter

Dansk Sygeplejeråd bakker op om regeringens forslag om, at læger og sygeplejersker skal inddrage patienter mere i behandlingen. Men peger på manglende tid som en hindring for øget inddragelse.
Artikel

Nyt forum sætter nationalt fokus på underernæring

Underernæring er et voksende problem i Danmark blandt svage, kronisk syge og ældre. Derfor starter Kost & Ernæringsforbundet, Dansk Selskab for Klinisk Ernæring og Landbrug & Fødevarer nu et forum for underernæring for at komme problemet til livs.
Artikel

99 procent vil gerne inddrages i udvikling på arbejdspladsen

Offentligt ansatte vil gerne inddrages i udviklingen af deres arbejdsplads, viser ny undersøgelse.
Artikel

Sygeplejersker: Kvalitet skal også måles på sygeplejefaglige indikatorer

Hvad er god kvalitet for læger, og hvad er god kvalitet for sygeplejersker? Det er forskelligt. Udbyttet for patienten og patientens tilfredshed med et behandlingsforløb er centralt for formændene for en række faglige selskaber i Dansk Sygeplejeråd.
Artikel

Kortene skal på bordet til MUS-samtalen

Frit slag. Vælg fire til seks emner blandt 15 kort. På Gentofte Hospital er der indført ny MUSsamtale med valgfrihed for medarbejderne.
Artikel

KL tager kvælertag på tillidsreformen

Interview, der skulle positionere KL i overenskomstforhandlinger, suger ilten til den tillidsreform, som KL selv er bannerfører på. Organisationer undrer sig.
Artikel

Akuttelefonen sender hver fjerde til akutmodtagelsen

De Konservative i Region Hovedstaden vurderer, at personalet ved akuttelefonen henviser for mange patienter til akutmodtagelsen. Dansk Sygeplejeråd ser derimod ikke noget problem.
Artikel

DSR og OUH: Slut med overbelægning på afdeling M

Der har længe været for få sygeplejersker i forhold til antallet af patienter på den medicinske afdeling M på Svendborg Sygehus, og det har skabt et dårligt psykisk arbejdsmiljø, som nu bliver kritiseret i en rapport fra Arbejdstilsynet.
Artikel

Sygeplejerskers strejke gav ingen generel lønforhøjelse

Torsdag aften nåede Region Sjælland og Dansk Sygeplejeråd frem til en aftale om lønnen for alle sygeplejerskerne på Roskilde og Køge Sygehuse. Nogle har fået mere i løn, andre har ikke.