Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

918 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 92
Artikel

Sygeplejersker spilder fire millioner timer årligt på dokumentation

De danske hospitalssygeplejersker spilder fire millioner timer årligt på unødvendige dokumentationsopgaver. Det viser en ny undersøgelse fra Dansk Sygeplejeråd og MEGAFON.
Artikel

Sårbare gravide får hjælp

Sundhedsministeren øremærker 40 millioner kroner for at hjælpe nyfødte fra socialt udsatte familier med at få en god start på livet.
Artikel

Efter tørklæderne følger de lange ærmer

Patientsikkerhed. To muslimske ansatte på Hvidovre Hospital står til fyring. Årsag: Efter vejledning fra flere imamer nægter de af religiøse årsager at bære korte ærmer på jobbet.
Artikel

Sygeplejeråd: Uberettiget kritik af sygeplejerskers faglighed

Sundhedsstyrelsen har, efter megen tumult, pålagt Region Hovedstaden senest i dag at komme med nye instrukser til personalet hos den kritiserede akuttelefon 1813, hvor de var på et kontrolbesøg for en uge siden.
Artikel

Lad os nu få en saglig debat om 1813

“Patienter og borgere skal have høj kvalitet af akuttilbuddene. Og lige præcis derfor har vi brug for en saglig debat om 1813,” skriver Vibeke West, kredsformand i Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden og Grete Christensen, formand for Dansk Sygeplejeråd i et debatindlæg.
Artikel

Sygeplejersker har for lidt tid til at passe patienterne

For mange kontroller og målinger går fra tiden til patienterne, siger sygeplejersker. Det gør det især svært, når ubehagelige beskeder skal gives videre. Det siger Kirsten Højslet, der er tillidsrepræsentant for sygeplejerskerne på Aalborg Universitetshospital.
Artikel

Sygeplejersker: Vi kan ikke løbe hurtigere

Produktiviteten skal endnu højere op, men Dansk Sygeplejeråd kan ikke se, hvordan sygeplejerskerne skal løbe hurtigere.
Artikel

Sexchikane er et stigende problem

Fire ud af ti har oplevet chikane det seneste år, viser ny rapport. Sexchikanen foregår i høj grad også på arbejdspladsen. Og her er problemet stigende, advarer tre kvindedominerede fagforbund. Særligt på arbejdspladsen står det slemt til.
Artikel

Debat: Løse påstande hjælper ikke psykisk syge

Der er ikke belæg for at kritisere det samlede fagpersonale i psykiatrien for at være for ømskindede, skriver Grete Christensen, formand for Dansk Sygeplejeråd, Mads Koch Hansen, formand for Lægeforeningen og Karen Stæhr, sektorformand for FOA i et indlæg.
Artikel

Sygeplejersker: Fokus på uddannelse

1813: Sygeplejerskerne tager Sundhedsstyrelsens kritik til efterretning. Patientsikkerheden er det vigtigste.