Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

1030 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 103
Artikel

Bestyrelsen: Alt bliver kigget efter

Bestyrelsen i PKA er indkaldt til krisemøde om de omfattende problemer i Genan. Her skal bestyrelsesmedlemmerne gennemgå pensionskassens investeringsproces.
Artikel

Skal fyre trods ekstra penge

Frustration på sygehuse: Regeringen sætter fem milliarder af til ny sundhedsplan, men samtidig skærer sygehusene ned og fyrer ansatte.
Artikel

Debat: Ens sikkerhed døgnet/året rundt

Det er slet ikke i orden, at sikkerheden for patienterne ikke er lige høj døgnet rundt/ året rundt, lyder det fra Kirsten Rask, regionsrådsmedlem (S), sygeplejerske og kredsbestyrelsesmedlem i Dansk Sygeplejeråd Kreds Sjælland i et debatindlæg.
Artikel

Regeringen: Chikane efter arbejde er chefens ansvar

Bliver du truet eller udsat for chikane efter fyraften på grund af dit arbejde, skal din chef være forpligtet til at hjælpe dig efter overfaldet og forebygge, at det sker igen. Sådan lyder det i nyt lovforslag.
Artikel

Fagforbund afviser tørklædeforbud

Hverken FOA eller Dansk Sygeplejeråd støtter forslag om, at forbyde deres ansatte i Region Syddanmark at bære muslimsk tørklæde.
Artikel

Nedskæringer af hospitalspladser koster liv

I løbet af fem år er der blevet trimmet alvorligt ud i antallet af senge på landets hospitaler. Det betyder, at patienterne må sove på hospitalsgangene.
Artikel

Nyt sundhedsudspil kan få flere i job

Dansk Sygeplejeråd er begejstrede for regeringens sundhedsudspil, som skal give de svageste kronisk syge en fast kontaktsygeplejerske.
Artikel

Ældre sendes syge hjem fra hospitalet

Siden 2008 er 20 procent af hospitalssengene sparet væk. Det betyder, at svækkede og syge ældre sendes hurtigere hjem til kommunen.
Artikel

Forsøg med kontaktsygeplejersker

De svageste og dårligst uddannede patienter med kroniske sygdomme skal have egen kontaktsygeplejerske, mener regeringen, der i sin nye sundhedspakke afsætter 280 mio. kr. på området til et forsøg.
Artikel

Patientinddragelse sætter sygeplejersker i klemme

Sygeplejerskerne oplever et dilemma ved at stå mellem deres professionelle faglighed og patientens ret til at bestemme over egen sundhed.