Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

 Præciser resultaterne

 

650 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 65
Artikel

Links

Links til relevante sider for konsultations- og infirmerisygeplejersker
Nyhed

Glade for ret til fuld tid

"Mange sygeplejersker efterlyser muligheden for at arbejde fuld tid, og derfor vi glade for Region Midtjyllands satsning på at tilbyde fuldtidsstillinger," siger kredsformand Anja Laursen til Midtjyske Medier. Hun understreger dog betydningen af også at kunne tilbyde ansatte fleksibilitet.
Nyhed

Danmarks modigste region?

Region Sjællands præhospitale indsats er blevet undersøgt af regionernes og kommunernes eget analyseinstitut (KORA)- Evalueringen viser - måske ikke overraskende – at Region Sjælland gør det godt. DSR Kreds Sjælland er dog ikke overbevist, for evalueringen er mangelfuld og giver ikke et retvisende billede.
Nyhed

God sommer

Kære alle! Så blev det sommer. Og hold da op nogle måneder, vi lægger bag os.
Nyhed

Skal vi bare gøre det 'godt nok'?

Sådan spørger en tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant og specialeansvarlig sygeplejerske fra Intensiv Terapiafsnit på Aarhus Universitaetshospital i et debatindlæg i JP Aarhus. De tre giver i indlægget udtryk for, at besparelser uvægerligt vil påvirke patientplejen.
Nyhed

Patienter bliver forstyrret i deres hviletid

En sygeplejestuderende på Medicinsk afdeling på Holbæk Sygehus har dokumenteret, at patienterne bliver forstyrret i deres hviletid af støj fra døre, madvogne, telefoner og fra personalet selv.
Artikel

Dialogens nødvendighed

Læs kredsformand Anja Laursens aktuelle politiske kommentar om Folkemødet, økonomiaftalernes konsekvenser for sygeplejerskers arbejdsliv og de kommende overenskomstforhandlinger.
Nyhed

DSR-formand blandt de mest citerede

Sygeplejerskernes formand er blandt de 20 mest citerede aktører, der sætter dagsordnen på sundhedsområdet.
Nyhed

FOA og DSR: Ældre skal have værdighedsgaranti

Det er nødvendigt, at der indføres en værdighedsgaranti, der omfatter alle landets ældre borgere, mener fagforbundene, FOA og Dansk Sygeplejeråd.
Artikel

Sårsmerter hos patienter med kroniske ben- og fodsår. Del 2: Behandling af sårsmerter

Denne artikel er den anden af i alt to artikler, som omhandler kortlægning og behandling af sårsmerter. I artikel 2 får læserne grundlæggende viden om systemisk, lokal og ikke-medicinsk sårsmertebehandling og om behandlingsvalg på grundlag af en struktureret smertekortlægning og -vurdering. Behandling af sårsmerter bygger på grundprincipperne fra Verdenssundhedsorganisationen WHO’s smertetrappe.