Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

 Præciser resultaterne

 

677 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 68
Nyhed

Fem talelystne kandidater gæstede medlemshuset

Mange debatemner under valgmøde med de fem kandidater til DSRs næstformandsvalg.
Artikel

Sygeplejerske og meningsdanner

Har du holdninger til sundhedsvæsnet og samfundet omkring dig? Er du højt motiveret til at udvikle sygeplejerskeprofessionen og kommunikere dit store engagement? Så er det dig, vi leder efter!
Nyhed

Ældre mad til ældre mennesker?

I disse uger verserer der i medierne en sag, som samtidig introducerer et helt nyt begreb, nemlig ’ældremad’.
Nyhed

Chikaneramt sygeplejerske: På tide med lovforslag

Regeringen foreslår nu, at vold og trusler i fritiden skal være omfattet af arbejdsmiljøloven. Forslaget vil komme sygeplejersker til gode, lyder det fra Marianne Jæger, der selv har oplevet at blive truet i sin fritid.
Artikel

Tweets kan være terapeutiske

Betina Spurr er en af de mest fremtrædende indenfor sygeplejefaget på Twitter. Hun valgte at bruge Twitter både som privatperson og som sygeplejestuderende, for ”galgenhumor kan være terapeutisk”.
Artikel

Budskaberne går hurtigere ind på Instagram

På Instagram deler Frederikke Sørensen billeder fra sin hverdag. Det inkluderer selvfølgelig også billeder fra studiet som sygeplejerske. Det billedbårne sociale medie giver hende inspiration og interessante kontakter i udlandet.
Artikel

Sygeplejerskens guide til sociale medier

Sygeplejersker har deres egen stil på sociale medier. Nogle bruger dem som ventil for barske oplevelser, andre til at diskutere faglige emner eller karriere.
Artikel

Facebook er god til faglige spørgsmål

‘Jeg er sygeplejerske’ er en Facebook-gruppe, hvor medlemmerne ikke blot deler faglig viden, men også praktisk erfaring. Og så er den for alle. Altså inden for faget ifølge administratoren Lisbeth Bavnsgaard.
Artikel

LinkedIn er god til vidensdeling

Sygeplejerske Søren Eckhardt Poulsen bruger LinkedIn til fagnørderi. Her kan han dele og læse alt det nyeste indenfor sit specifikke fagområde.
Artikel

Dét kan sociale medier bruges til

Her kan du læse om, hvad sociale medier kan bruges til, hvad du skal passe på med, og hvor meget sygeplejersker er på sociale medier.