Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

 Præciser resultaterne

 

753 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 76
Nyhed

Skrivecafé

Medlemsarrangement for sygeplejersker der har afsluttet en videregående uddannelse og ønsker at arbejde med formidling af deres forsknings- eller udviklingsprojekt.
Nyhed

Sygeplejerske siger undskyld

’Jeg ved godt, at jeg som sygeplejerske står med et kæmpe ansvar, som jeg ikke kan leve op til’, sådan indleder Heidi Hass Madsen sit læserbrev, der søndag den 30. august blev bragt i Dagbladet Politiken. Det er en gribende beretning fra den barske hverdag i det danske sundhedsvæsen.
Nyhed

DSR til anklager: Træk udtalelsen tilbage

Dansk Sygeplejeråd tager nu et nyt offensivt skridt i forhold til anklager Jeanette W. Andersens udtalelse om, at det ”ikke er udsædvanligt”, at sygeplejersker kan finde på at tage livet af patienter. I et brev til anklageren kræver Dansk Sygeplejeråd, at hun trækker den injurierende udtalelse tilbage.
Artikel

Sengene bliver for hurtigt nedlagt

Med strukturreformen i 2007 og de efterfølgende anbefalinger fra Erik Juhl-udvalget skød politikerne gang i udviklingen mod specialiserede supersygehuse med færre sengepladser. Men læger, sygeplejersker og patienter mener, at udviklingen går for stærkt, og det medfører bl.a. massiv overbelægning på sygehusene og udfordringer i kommunerne.
Nyhed

DSR til anklager: Grov mistænkeliggørelse af sygeplejersker er over grænsen

Sagen om en 30-årig sygeplejerske, der er sigtet for fire drab og et drabsforsøg, fik i går anklager Jeanette W. Andersen, til at udtale til medierne, at ”det er ikke usædvanligt, at sygeplejersker kan finde på at tage livet af patienter”. Det er langt over grænsen og en grov mistænkeliggørelse af sygeplejerskerne, lyder det fra formanden for Dansk Sygeplejeråd.
Nyhed

Mens vi venter på Godot og andet godtfolk

Jeg har det faktisk lidt ligesom de to vagabonder Vladimir og Estragon, der venter på Godot, som aldrig kommer.
Nyhed

Sygeplejersker har pligt til genoplivning

Flere medier har skrevet om Billund Plejecenter, hvor en beboer fornylig døde af et hjertestop. På plejecentret var der ikke en hjertestarter. Sygeplejersker har pligt til genoplivning, uanset om der er en hjertestarter tilgængelig eller ej, lyder det fra næstformand i Sygeplejeetisk Råd Annette Hegelund.
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev Nyt i Syd

Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark tilbyder medlemmerne en bred vifte af smalle og brede, seriøse og sjove samt faglige og sociale arrangementer hele året rundt.
Artikel

#Tid til kvalitet

Hvis det ikke skal gå ud over kvaliteten og patientsikkerheden, er der brug for nytænkning. Dette er Dansk Sygeplejeråds bud på et bæredygtigt sundhedsvæsen nu og i fremtiden.
Artikel

01. juli 2015

Sommeren står for døren, og derfor vil jeg gerne benytte lejligheden til at sende jer alle en sommerhilsen og gøre status på den forgangne tid, som har været præget af det netop afsluttede folketingsvalg.