Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

 Præciser resultaterne

 

710 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 71
Artikel

Teori og Praksis: Mundhygiejne til indlagte patienter

Artiklen anbefaler den bedst mulige fremgangsmåde for mundhygiejne til indlagte patienter. Artiklen er baseret på en litteratursøgning. På trods af vigtigheden af optimal mundhygiejne hersker der fortsat en vis forvirring blandt sygeplejersker om mundhygiejne og de redskaber, der kan anvendes hertil, hvilket artiklen søger at råde bod på.
Nyhed

Flere sygeplejersker i Deadline

Gennem flere år har jeg i tide og utide underholdt mine studerende og mine kolleger med mit ønske om at se og høre flere sygeplejersker udtrykke sig i medierne.
Nyhed

LO-FTF går til valg med lønmodtagernes dagsorden

Ingen ved, hvornår Statsminister Helle Thorning-Schmidt trykker på valgknappen, men to ting er sikkert: Valget nærmer sig, og LO og FTF er klar med en storstilet kampagneindsats og 22 politiske forslag til politikerne. De to hovedorganisationer har slået kræfterne sammen for at øge den politiske indflydelse til lønmodtagerne.
Artikel

1813-sygeplejersker ønsker bedre vilkår

Ventetiderne på akuttelefon 1813 er blevet længere blandt andet, fordi den massive kritik af ordningen i medierne betyder, at der nu mangler sygeplejersker. DSR peger på behov for at forbedre løn- og arbejdsvilkårene.
Artikel

Længere ventetid på akuttelefon skyldes dokumentationskrav og mediekritik

Ventetiden på Akuttelefonen 1813 i hovedstadsområdet når nye højder, og ifølge en rapport fra Region Hovedstaden, som Berlingske omtaler i dag, er det kritikken i medierne og de øgede krav om dokumentation, der får skylden.
Artikel

Sygeplejersker på 1813 er bange for at begå fejl

Sygeplejerskerne på den udskældte 1813-akuttelefon er blevet så bange for at modtage klager og komme i avisen, at samtalerne med de akut syge borgere trækker længere og længere ud.
Nyhed

Vandrebøger - kommunikation uden sociale medier

Vandrebøger har i mange år været en måde for et hold sygeplejersker at holde kontakten gennem hele livet. På sygeplejemuseet kan du se en samling vandrebøger, der stadig lever og bliver brugt.
Artikel

Miniudstilling - vandrebøger

Inspiration til at følge med i dine medstuderendes arbejds- og privatliv på en anderledes måde end via sociale medier. Start en vandrebog!
Nyhed

Hvem fortjener et kæmpe skulderklap?

Vi har spurgt fire tidligere modtagere af Kirsten Stallknecht Prisen, hvad det har betydet for dem at modtage prisen. Læs i bunden af artiklen om alle prismodtagerne og, hvordan du kan nominere en kollega, som fortjener prisen i 2015.
Nyhed

Arbejdsmiljø: Sygeplejersker ønsker holdbare løsninger

Regionshospitalet Randers har modtaget et strakspåbud fra Arbejdstilsynet grundet dårligt arbejdsmiljø. "Der er brug for vedvarende og stabile løsninger for sygeplejerskerne, og det håber vi, Arbejdstilsynets strakspåbud nu sikrer," udtaler kredsformand Anja Laursen og kredsnæstformand Susanne Lindberg i en 'pressemeddelelse. OBS! Nederst på denne side kan du få overblik over pressens dækning af sygeplejerskers pressede arbejdsmiljø gennem den senere tid.