Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

 Præciser resultaterne

 

728 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 73
Nyhed

Rikke Gormsen får børnene til at smile

35 danskere har gennem de seneste 70 år modtaget Florence Nightingale Medaljen. Nu kommer der tre mere på listen, og en af dem er sygeplejerske Rikke Gormsen. Hun har viet sit liv til at hjælpe dem, der er i nød både rundt om i verdens katastrofeområder, men også herhjemme. Og særligt børnene har mærket hendes engagement.
Nyhed

1813: Fornyet fokus på sygeplejersker

Efter at forhandlingerne mellem PLO og Region Hovedstaden i weekenden sluttede uden en aftale, er der fornyet fokus på rekruttering af sygeplejersker. Det kræver mere i lønningsposen.
Nyhed

Regioner: Arbejdsmiljøet i sundhedsvæsenet er bedre end sit rygte

Den stigende effektivisering i sundhedsvæsenet har ikke gjort arbejdsmiljøet dårligere, mener Danske Regioner. DSR-fomand Grete Christensen er uenig.
Nyhed

Ingen fest på Sygeplejens Dag i Region Sjælland

Selv om Sygeplejens dag den 12. maj burde være en festdag, så er der ifølge sygeplejerskerne i Region Sjælland ikke meget at fejre i år. Region Sjælland skal spare 100 millioner kr. DSR Kreds Sjælland opfordrer regionen til at drøfte den alvorlige situation med regeringen.
Nyhed

Video set af mere end 100.000

På under halvandet døgn er videoen #TidTilKvalitet blevet set mere end 100.000 gange på Dansk Sygeplejeråds facebookside. Videoen er nået ud til en kvart million mennesker.
Artikel

Deltag i kampagnen Tid Til Kvalitet

Du kan spille en vigtig rolle i kampagnen. Du kan hjælpe på flere måder.
Artikel

08. maj 2015

På mandag lyder startskuddet til DSR’s kampagne #TidTilKvalitet. Det sker netop som valgtrommerne buldrer på Christiansborg, vi står midt i hårde økonomiforhandlinger og sygeplejerskernes arbejdsmiljø er hårdt presset.
Nyhed

Ny video: Tid til kvalitet

Sygeplejersker på landets hospitaler mangler tid til patienter og pårørende, og det presser arbejdsmiljøet og kvaliteten af plejen og behandlingen. Se vores nye video og del budskabet #TidTilKvalitet.
Artikel

05. maj 2015

Folketingsvalget er nært forestående. Det bliver et vigtigt valg – ikke mindst for sundhedsområdet.
Artikel

Fra ytringsfrihed til tvang i psykiatrien

Listen rummer emner, som Sygeplejeetisk Råd år for år har beskæftiget sig med.