Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

 Præciser resultaterne

 

689 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 69
Nyhed

Dansk sygeplejerske møder strejkende kollegaer i Tunesien

En gruppe egyptiske og danske unge rejste til Tunesien for at skabe relationer til andre unge i muslimske lande. Med i gruppen var nyuddannede sygeplejerske Mette Stefansen, som fik et overraskende møde med kollegaer og deres syn på strejke og fagkamp.
Nyhed

Regeringen styrker forebyggelsen af arbejdsrelateret chikane i fritiden

Hver 10. sygeplejerske har oplevet at blive udsat for arbejdsrelateret chikane i sin fritid. Nu udvides arbejdsmiljøloven, så arbejdsgiverne bliver forpligtede til at forebygge, at medarbejderne udsættes for arbejdsrelateret vold og chikane i deres fritid. Det sker, når Folketinget senere i dag vedtager et forslag fra regeringen om at udvide arbejdsmiljøloven. Sygeplejeråd roser lovændringen.
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev Nyt i Syd

Vinteren banker ikke for alvor på endnu, men det gør overenskomstforhandlingerne til gengæld med fuld hammer.
Nyhed

Uddannelsesrådet inviterer

Uddannelsesrådet under DASYS afholder konferece den 21. maj 2015 i København!
Artikel

29. december 2014

Julehilsen fra DSR
Nyhed

Uddannelsesrådet DASYS Konference

Uddannelsesrådet under DASYS afholder konference 21. maj 2015 i København!
Nyhed

Medierne fokuserer på mindre spildtid for de ledende sygeplejersker

Nu har medierne også fået øjnene op for, at ressourcerne på landets sygehuse måske kan bruges smartere end på tonsvis af registrering.
Artikel

Aktiv dødshjælp eller aktiv hjælp til døende

Vi er to sygeplejersker der gennem et stykke tid – senest i Fyens Stiftstidende den 21. november – har fulgt debatten for og imod aktiv dødshjælp.
Nyhed

Kreds Syddanmark vil hjælpe OUH med at besætte ledige stillinger i Svendborg

Dansk Sygeplejeråd og OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus har aftalt at gøre en fælles indsats for at rekruttere sygeplejersker til de ledige stillinger på Svendborg Sygehus. En del af aftalen er desuden, at sygeplejerskens faglighed skal bringes mere i spil.
Nyhed

Det handler om ressourcer

De seneste dage har flere medier beskrevet, hvordan forældre til dødfødte nærmest lades i stikken på nogle hospitaler. Den manglende hjælp er ofte udtryk for manglende ressourcer på landets barselsafsnit og svangreklinikker. Og det er ikke godt nok, skriver formand for Dansk Sygeplejeråd Grete Christensen og afdelingssygeplejerske på Svangreklinikken OUH Hanne Toft-Andersen i et indlæg.