Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

 Præciser resultaterne

 

674 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 68
Nyhed

Chikaneramt sygeplejerske: På tide med lovforslag

Regeringen foreslår nu, at vold og trusler i fritiden skal være omfattet af arbejdsmiljøloven. Forslaget vil komme sygeplejersker til gode, lyder det fra Marianne Jæger, der selv har oplevet at blive truet i sin fritid.
Artikel

Budskaberne går hurtigere ind på Instagram

På Instagram deler Frederikke Sørensen billeder fra sin hverdag. Det inkluderer selvfølgelig også billeder fra studiet som sygeplejerske. Det billedbårne sociale medie giver hende inspiration og interessante kontakter i udlandet.
Artikel

Tweets kan være terapeutiske

Betina Spurr er en af de mest fremtrædende indenfor sygeplejefaget på Twitter. Hun valgte at bruge Twitter både som privatperson og som sygeplejestuderende, for ”galgenhumor kan være terapeutisk”.
Artikel

Sygeplejerskens guide til sociale medier

Sygeplejersker har deres egen stil på sociale medier. Nogle bruger dem som ventil for barske oplevelser, andre til at diskutere faglige emner eller karriere.
Artikel

Facebook er god til faglige spørgsmål

‘Jeg er sygeplejerske’ er en Facebook-gruppe, hvor medlemmerne ikke blot deler faglig viden, men også praktisk erfaring. Og så er den for alle. Altså inden for faget ifølge administratoren Lisbeth Bavnsgaard.
Artikel

Dét kan sociale medier bruges til

Her kan du læse om, hvad sociale medier kan bruges til, hvad du skal passe på med, og hvor meget sygeplejersker er på sociale medier.
Artikel

LinkedIn er god til vidensdeling

Sygeplejerske Søren Eckhardt Poulsen bruger LinkedIn til fagnørderi. Her kan han dele og læse alt det nyeste indenfor sit specifikke fagområde.
Artikel

Brugte Facebook til at sætte dagsorden

Den 31. juli havde sygeplejerske Kirsten Pedersen fået nok. Nok af at afdelingen var underbemandet. Nok af at svigte patienterne. Hun skrev en åben dagbog på Facebook, som skabte debat, men ikke bedre forhold.
Artikel

Brug af videobrille i primær sektor

Et bachelorprojekt undersøger, hvordan syv ældre oplever hjemmesygeplejerskernes indtræden i deres private sfære. Projektet gør brug af en videobrille, hvilket er en ny måde at indsamle empiri på. Man hører, hvad de ældre siger og hører, og man ser, hvad de ældre ser.
Nyhed

Sygeplejerskerne på afdeling MH på Svendborg Sygehus er under pres

I de seneste dage har man i fynske medier kunnet læse kritik af forholdene på medicinsk afsnit på Svendborg Sygehus. Kritikken kommer fra pårørende,, som ikke syntes, at patienterne på afdeling MH fik tilstrækkelig pleje. Selv om kritikken ikke er rettet mod sygeplejerskerne eller deres faglighed, er de ansatte alligevel dybt berørte af situationen.