Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

 Præciser resultaterne

 

771 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 78
Nyhed

Hun døde til tiden

Den seneste tid har vi i flere medier kunnet følge debatten om livsforlængende behandling.
Artikel

De nyuddannede betaler gildet

Fra 2017 får nyuddannede ledige, som ikke har børn, knap 2.000 kr. mindre i dagpenge om måneden. Den forringelse blev et politisk flertal enigt om i oktober. De nyuddannede betaler dermed en del af regningen for de forbedringer, som andre ledige får i det kommende dagpengesystem. En arbejdsmarkedsforsker og Dansk Sygeplejeråd advarer om, at det risikerer at skade opbakningen til a-kasserne og arbejdsmarkedssystemet.
Artikel

Forvaltningsmæssigt pres på den gode sygepleje

Professionelle oplever, at faglig viden underkendes, og at muligheden for at udøve det, som opfattes som god sygepleje, bliver vanskeligere. De vidensmedarbejdere, der forhandler på vegne af sygeplejersker, skal derfor kunne argumentere for sygeplejen med faglige og brugerorienterede argumenter hentet i praksis. Artiklen er baseret på en opgave på kandidatstudiet i sygepleje.
Nyhed

Generalforsamling 2015 i Kreds Sjælland

Der var god stemning og livlig debat ved generalforsamlingen i Kreds Sjælland, hvor 162 stemmeberettigede sygeplejersker deltog.
Nyhed

Hjælp dine kolleger med at stemme

Som TR får du nu en unik digital mulighed for at hjælpe dine kolleger med at stemme til kredsbestyrelsesvalget i Dansk Sygeplejeråd, der løber af stablen fra den 25. oktober til den 5. november kl. 23:59
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev MidtNyt

Anja Laursen er uden modkandidat genvalgt som midtjysk kredsformand i DSR for de kommende to år.
Artikel

Historisk: Et kig ind i køkkenet på datidens sygehus

Dansk Sygeplejehistorisk Museum i Kolding udstiller en serie fotos på sin hjemmeside af Øresundshospitalet for 90 år siden. I dag er de store supersygehuse på vej, men hvordan så et hospitalskøkken egentlig ud i 1920’erne og 30’erne?
Artikel

Patientinvolvering - et begreb med praktisk potentiale

Det aktuelle fokus på patientinvolvering er bestemt af, at patienter stiller krav til kvaliteten af deres behandling og forventer at have indflydelse på behandlingsforløbet. Desuden lever befolkningen længere, eventuelt med en eller flere sygdomme og skader samt følgevirkninger herefter. Den udvikling nødvendiggør nytænkning. Artiklen beskriver, hvad patientinvolvering er, og hvordan det kan praktiseres. Artiklen er den første i en serie på tre artikler om patientinvolvering.
Nyhed

... og der blev hoppet på bordene

Kreds Sjælland bød den 22. september på barselscafé med familievejleder Lola Jensen. Der var højt tempo, latter og eftertænksomhed, og der blev hoppet på bordene – dog kun af babyerne…
Artikel

Et læserbrev gav taletid om arbejdspres

Med læserbrevet ”Undskyld til alle!” i Politiken fik sygeplejerske Heidi Hass Madsen taletid om sygehusenes pressede arbejdsmiljø i flere medier. Hun var træt af at undskylde alle de fejl, der sker hele tiden pga. tidspres.