Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

 Præciser resultaterne

 

763 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 77
Nyhed

... og der blev hoppet på bordene

Kreds Sjælland bød den 22. september på barselscafé med familievejleder Lola Jensen. Der var højt tempo, latter og eftertænksomhed, og der blev hoppet på bordene – dog kun af babyerne…
Artikel

Et læserbrev gav taletid om arbejdspres

Med læserbrevet ”Undskyld til alle!” i Politiken fik sygeplejerske Heidi Hass Madsen taletid om sygehusenes pressede arbejdsmiljø i flere medier. Hun var træt af at undskylde alle de fejl, der sker hele tiden pga. tidspres.
Nyhed

Kredsen følger TV2 dokumentar tæt

TV2 sætter i denne uge fokus på sundhedsvæsenet med temaet "Et sygt system?", blandt andet med en dokumentarudsendelse optaget med skjult kamera på Hvidovre Hospital. Kredsen står til rådighed for spørgsmål, bekymringer og kommentarer og støtter op om berørte medlemmer.
Artikel

Vidensbank

Her finder du en alfabetisk oversigt over emner og redskaber, som du kan gøre brug af i dit arbejde som TR.
Nyhed

Pas godt på jeres sygeplejersker!

DSR Kreds Sjælland opfordrer i en pressemeddelelse Region Sjælland til at tænke sig godt om i forbindelse med de igangværende nedskæringer på sygehusene i Næstved og Slagelse. Regionen har et stort behov for at kunne fastholde og rekruttere kompetente og kvalificerede sygeplejersker – og det sker ikke ved at lade sygeplejersker opleve omplacering på omplacering, der så måske ender med en opsigelse, fordi afdelingen – alligevel – lukker.
Nyhed

Hvad laver en kredsformand?

Nu er der valg til DSR’s kredsbestyrelser. Men hvad er det egentlig, en kredsformand arbejder med? Det kan du blive klogere på her, hvor Synergi har spurgt de fem siddende kredsformænd, hvad de bruger mest tid på i deres arbejde som kredsformand.
Artikel

Besparelser vil udfordre alle

Læs kredsformand Anja Laursens kommentar til budgetsituationen i region og kommuner og vilkårene på sygeplejerskers arbejdspladser.
Artikel

Flere hænder og tavlemøder fik afdelingen på ret køl

Børnemodtagelsen på Hvidovre Hospital fik besøg af Arbejdstilsynet i foråret 2014 på et tidspunkt, hvor afdelingen igennem et par måneder havde været ramt af et boom af henvendelser, og hvor halvdelen af de erfarne sygeplejersker var rejst. Det har taget over et år at vende udviklingen.
Artikel

Politiske dagsordener vælter det psykiske arbejdsmiljø

En strøm af politiske dagsordener som ydelsesstyring, pakkeforløb og udredningsgaranti skader det psykiske arbejdsmiljø på landets sygehuse. Arbejdsgiverne forsømmer at tænke det psykiske arbejdsmiljø ind, når de gennemfører forandringer, mener Dansk Sygeplejeråd.
Artikel

Sygeplejersker slår alarm: Vi kan ikke arbejde fagligt forsvarligt

Arbejdstilsynet gav sidste år en byge af påbud til sygeplejerskers arbejdspladser for dårligt psykisk arbejdsmiljø, men påbuddene afspejler kun toppen af et alarmerende problem. Nye tal viser nemlig, at arbejdsmiljøet er så presset, at hver anden sygeplejerske har svært ved at løse sine kerneopgaver fagligt forsvarligt. Nu står sygehusene foran store besparelser, og fra hele landet lyder advarsler om, at arbejdsmiljø og patientsikkerhed vil blive yderligere forværret.