Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

 Præciser resultaterne

 

627 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 63
Nyhed

Sygeplejersker på 1813 forbedrer adgangen til akut hjælp

Ventetiden på 1813 er på vej ned, og borgerne kommer nemmere igennem akutmodtagelserne. Selv under meget svære vilkår er sygeplejersker på 1813 med til at forenkle borgerens adgang til akut hjælp, lyder det fra Dansk Sygeplejeråd, der opfordrer lægerne til at arbejde sammen med sygeplejerskerne.
Nyhed

1813: DSR i debat om praktiserende lægers rolle

Telefonvisiteringen på 1813 er igen i vælten. DSR kalder debatten usaglig, og patientformand frygter for patienterne
Artikel

Studerende i praksis: Patienten med skizofreni: Jeg er stadig mig selv

At skulle møde psykisk syge mennesker var forbundet med frygt og fordomme hos en sygeplejestuderende. Men begge dele forsvandt, da den studerende mødte en yngre kvinde med diagnosen skizofreni.
Nyhed

DSR kritiserer PLO i 1813-debat

Nu er det nok. Sådan lyder meldingen fra Dansk Sygeplejeråd formand Grete Christensen om de praktiserendes lægers kritik af Region Hovedstadens 1813-akuttelefon.
Nyhed

Tonedøv vanetænkning

I et debatindlæg, som er bragt i flere lokale dagblade i denne uge, undrer DSR Kreds Sjælland sig over, at formanden for sygehusudvalget i Region Sjælland ikke forholder sig til, at arbejdsmiljøet på en række sygehusafdelinger er meget belastet – men blot presser sygehusene yderligere med den sædvanlige retorik.
Artikel

Undgå chikane på de sociale medier

Mere end tre millioner danskere har en facebook-profil og 150.000 har en Twitter-konto, dermed er det let for almindelige borgere at komme til orde og dele information. Det betyder desværre også, at sygeplejersker og andre som er i direkte kontakt med borgere har nemmere ved at blive ”hængt ud” i hadegrupper af utilfredse borgere.
Nyhedsbrev

Synergi nr. 13 - 10. årgang

Op mod hver sjette sygeplejerske vil forlade psykiatrien
Nyhed

Debat: Opprioriter psykiatrien

I den seneste uges tid har medierne bragt historier om psykiatrien. I flere tilfælde har historierne været vinklet på kritisable forhold. Og reaktionerne fra det politiske Danmark er da heller ikke udeblevet, men tværtimod kommet i en lind strøm. Nogle mere løsningsorienteret end andre. Og det er netop løsninger, vi har brug for i psykiatrien.
Nyhed

Opprioritér psykiatrien

Bente Pedersen, midtjysk sygeplejerske og formand for Fagligt Selskab for Psykiatriske Sygeplejersker har sammen med formand for DSR, Grete Christensen, forfattet et debatindlæg, hvor de belyser fire tiltag, der kan forbedre psykiatrien og samtidig efterlyser politiske løsninger til problemstillinger inden for området. Læs indlægget her.
Artikel

Debat: Bedre psykiatri med faglighed

De landsdækkende medier har netop nu fokus på forholdene i psykiatrien, men med de nuværende sundhedspolitiske prioriteringer er der ikke meget plads til forbedring. Det skriver Ulla Birk Johansen, kredsnæstformand i Dansk Sygeplejeråd Kreds Sjælland, i et indlæg.