Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

83 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 9
Nyhed

Rikke Gormsen får børnene til at smile

35 danskere har gennem de seneste 70 år modtaget Florence Nightingale Medaljen. Nu kommer der tre mere på listen, og en af dem er sygeplejerske Rikke Gormsen. Hun har viet sit liv til at hjælpe dem, der er i nød både rundt om i verdens katastrofeområder, men også herhjemme. Og særligt børnene har mærket hendes engagement.
Nyhed

Regioner: Arbejdsmiljøet i sundhedsvæsenet er bedre end sit rygte

Den stigende effektivisering i sundhedsvæsenet har ikke gjort arbejdsmiljøet dårligere, mener Danske Regioner. DSR-fomand Grete Christensen er uenig.
Nyhed

Video set af mere end 100.000

På under halvandet døgn er videoen #TidTilKvalitet blevet set mere end 100.000 gange på Dansk Sygeplejeråds facebookside. Videoen er nået ud til en kvart million mennesker.
Nyhed

Ny video: Tid til kvalitet

Sygeplejersker på landets hospitaler mangler tid til patienter og pårørende, og det presser arbejdsmiljøet og kvaliteten af plejen og behandlingen. Se vores nye video og del budskabet #TidTilKvalitet.
Nyhed

Færre nyfødte genindlægges

Antallet af genindlæggelser af nyfødte er faldet markant det seneste år, viser nye tal fra Statens Serum Institut. Det glæder formand for Dansk Sygeplejeråd, Grete Christensen, der mandag kommenterede på udviklingen i flere medier. Blandt andet i DR 2 Morgen.
Nyhed

LO-FTF går til valg med lønmodtagernes dagsorden

Ingen ved, hvornår Statsminister Helle Thorning-Schmidt trykker på valgknappen, men to ting er sikkert: Valget nærmer sig, og LO og FTF er klar med en storstilet kampagneindsats og 22 politiske forslag til politikerne. De to hovedorganisationer har slået kræfterne sammen for at øge den politiske indflydelse til lønmodtagerne.
Nyhed

Ny kommunikationschef i DSR

Dansk Sygeplejeråd har ansat den 47-årige Katrine Nielsen som ny kommunikationschef og ansvarshavende chefredaktør for Sygeplejersken. Dermed bliver det en erfaren og innovativ bladprofil, der kommer i spidsen for de 73.000 sygeplejerskers fagblad.
Nyhed

Regeringen styrker forebyggelsen af arbejdsrelateret vold

Hver 10. sygeplejerske har oplevet at blive udsat for arbejdsrelateret chikane i sin fritid. Nu udvides arbejdsmiljøloven, så arbejdsgiverne bliver forpligtede til at forebygge, at medarbejderne udsættes for arbejdsrelateret vold og chikane i deres fritid.
Nyhed

Regeringen styrker forebyggelsen af arbejdsrelateret chikane i fritiden

Hver 10. sygeplejerske har oplevet at blive udsat for arbejdsrelateret chikane i sin fritid. Nu udvides arbejdsmiljøloven, så arbejdsgiverne bliver forpligtede til at forebygge, at medarbejderne udsættes for arbejdsrelateret vold og chikane i deres fritid. Det sker, når Folketinget senere i dag vedtager et forslag fra regeringen om at udvide arbejdsmiljøloven. Sygeplejeråd roser lovændringen.
Nyhed

Det handler om ressourcer

De seneste dage har flere medier beskrevet, hvordan forældre til dødfødte nærmest lades i stikken på nogle hospitaler. Den manglende hjælp er ofte udtryk for manglende ressourcer på landets barselsafsnit og svangreklinikker. Og det er ikke godt nok, skriver formand for Dansk Sygeplejeråd Grete Christensen og afdelingssygeplejerske på Svangreklinikken OUH Hanne Toft-Andersen i et indlæg.