Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

71 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 8
Nyhed

Chikaneramt sygeplejerske: På tide med lovforslag

Regeringen foreslår nu, at vold og trusler i fritiden skal være omfattet af arbejdsmiljøloven. Forslaget vil komme sygeplejersker til gode, lyder det fra Marianne Jæger, der selv har oplevet at blive truet i sin fritid.
Nyhed

Kronik: Er nedskæringer vejen frem for psykiatrien?

Det er væsentligt, at plejepersonalets bemanding og kompetencer er i overensstemmelse med de behov, patienten har, og de krav, der stilles til de sundhedsfaglige indsatser, skriver fire udviklingssygeplejersker i psykiatrien i en kronik.
Nyhed

1600 sygeplejersker deltager i Sygeplejefestival 2014

Den 15. september lægger flere end 1600 sygeplejersker fra hele landet vejen forbi Lokomotivværkstedet i København, når Dansk Sygeplejeråd slår dørene op til Sygeplejefestival 2014. Følg dagen på de sociale medier under hashtagget #sygeplejefestival.
Nyhed

DEBAT: Langt over grænsen

Debatten om, hvorvidt borgere skal bidrage mere til plejen af deres syge pårørende bølger frem og tilbage i medierne. Men opgaver, som kræver sundhedsfaglig indsigt, skal løses af sundhedsfagligt personale. Det skriver DSR-formand Grete Christensen i et debatindlæg i Politiken i dag. Læs indlægget her.
Nyhed

Leder i orkanens øje - velkommen til 1813

Sygeplejerske Birgitte Degenkolv har siden maj været vicedirektør i Region Hovedstadens akutberedskab. Herunder leder af den meget omblæste akuttelefon 1813. Hun kommer på Sygeplejefestival 2014 og fortæller om udfordringerne som leder.
Nyhed

God sommer

… sygeplejersker. I Dansk Sygeplejeråd lancerede vi tilbage i efteråret 2013 vores bud på en styrkelse af psykiatrien. Og et af vores helt centrale budskaber var netop behovet for flere specialuddannede sygeplejersker. Et budskab jeg også har gentaget flere gange over for politikerne …
Nyhed

DSR-formand blandt de mest citerede

Sygeplejerskernes formand er blandt de 20 mest citerede aktører, der sætter dagsordnen på sundhedsområdet.
Nyhed

FOA og DSR: Ældre skal have værdighedsgaranti

Det er nødvendigt, at der indføres en værdighedsgaranti, der omfatter alle landets ældre borgere, mener fagforbundene, FOA og Dansk Sygeplejeråd.
Nyhed

DSR: Til kamp mod ulighed i sundhed

Indfør et 3-års hjemmebesøg fra sundhedsplejersken og udbred socialsygeplejersker til hele landet. Sådan lyder to ud af otte konkrete forslag i et nyt udspil til at bekæmpe ulighed i sundhed i Danmark, som Dansk Sygeplejeråd lancerer på mandag.
Nyhed

DSR afholder kongres

Fra den 19. maj til den 22. maj afholder Dansk Sygeplejeråd kongres i Nyborg under overskriften ”DSR - en fagforening med ambitioner.”