Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

68 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 7
Nyhed

DEBAT: Langt over grænsen

Debatten om, hvorvidt borgere skal bidrage mere til plejen af deres syge pårørende bølger frem og tilbage i medierne. Men opgaver, som kræver sundhedsfaglig indsigt, skal løses af sundhedsfagligt personale. Det skriver DSR-formand Grete Christensen i et debatindlæg i Politiken i dag. Læs indlægget her.
Nyhed

Leder i orkanens øje - velkommen til 1813

Sygeplejerske Birgitte Degenkolv har siden maj været vicedirektør i Region Hovedstadens akutberedskab. Herunder leder af den meget omblæste akuttelefon 1813. Hun kommer på Sygeplejefestival 2014 og fortæller om udfordringerne som leder.
Nyhed

God sommer

… sygeplejersker. I Dansk Sygeplejeråd lancerede vi tilbage i efteråret 2013 vores bud på en styrkelse af psykiatrien. Og et af vores helt centrale budskaber var netop behovet for flere specialuddannede sygeplejersker. Et budskab jeg også har gentaget flere gange over for politikerne …
Nyhed

DSR-formand blandt de mest citerede

Sygeplejerskernes formand er blandt de 20 mest citerede aktører, der sætter dagsordnen på sundhedsområdet.
Nyhed

FOA og DSR: Ældre skal have værdighedsgaranti

Det er nødvendigt, at der indføres en værdighedsgaranti, der omfatter alle landets ældre borgere, mener fagforbundene, FOA og Dansk Sygeplejeråd.
Nyhed

DSR: Til kamp mod ulighed i sundhed

Indfør et 3-års hjemmebesøg fra sundhedsplejersken og udbred socialsygeplejersker til hele landet. Sådan lyder to ud af otte konkrete forslag i et nyt udspil til at bekæmpe ulighed i sundhed i Danmark, som Dansk Sygeplejeråd lancerer på mandag.
Nyhed

DSR afholder kongres

Fra den 19. maj til den 22. maj afholder Dansk Sygeplejeråd kongres i Nyborg under overskriften ”DSR - en fagforening med ambitioner.”
Nyhed

Sygeplejersker på 1813 forbedrer adgangen til akut hjælp

Ventetiden på 1813 er på vej ned, og borgerne kommer nemmere igennem akutmodtagelserne. Selv under meget svære vilkår er sygeplejersker på 1813 med til at forenkle borgerens adgang til akut hjælp, lyder det fra Dansk Sygeplejeråd, der opfordrer lægerne til at arbejde sammen med sygeplejerskerne.
Nyhed

DSR kritiserer PLO i 1813-debat

Nu er det nok. Sådan lyder meldingen fra Dansk Sygeplejeråd formand Grete Christensen om de praktiserendes lægers kritik af Region Hovedstadens 1813-akuttelefon.
Nyhed

Debat: Opprioriter psykiatrien

I den seneste uges tid har medierne bragt historier om psykiatrien. I flere tilfælde har historierne været vinklet på kritisable forhold. Og reaktionerne fra det politiske Danmark er da heller ikke udeblevet, men tværtimod kommet i en lind strøm. Nogle mere løsningsorienteret end andre. Og det er netop løsninger, vi har brug for i psykiatrien.