Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

61 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 7
Nyhed

Sygeplejersker på 1813 forbedrer adgangen til akut hjælp

Ventetiden på 1813 er på vej ned, og borgerne kommer nemmere igennem akutmodtagelserne. Selv under meget svære vilkår er sygeplejersker på 1813 med til at forenkle borgerens adgang til akut hjælp, lyder det fra Dansk Sygeplejeråd, der opfordrer lægerne til at arbejde sammen med sygeplejerskerne.
Nyhed

DSR kritiserer PLO i 1813-debat

Nu er det nok. Sådan lyder meldingen fra Dansk Sygeplejeråd formand Grete Christensen om de praktiserendes lægers kritik af Region Hovedstadens 1813-akuttelefon.
Nyhed

Debat: Opprioriter psykiatrien

I den seneste uges tid har medierne bragt historier om psykiatrien. I flere tilfælde har historierne været vinklet på kritisable forhold. Og reaktionerne fra det politiske Danmark er da heller ikke udeblevet, men tværtimod kommet i en lind strøm. Nogle mere løsningsorienteret end andre. Og det er netop løsninger, vi har brug for i psykiatrien.
Nyhed

DSR sætter dagsorden i medierne

I 2013 nåede DSR’s budskaber ud til mere end 500 mio. læsere i Danmark gennem medierne.
Nyhed

DEBAT: Ældre skal have værdighedsgaranti

Ældre skal have en værdighedsgaranti. Det skriver Karen Stæhr, sektorformand i FOA og Grete Christensen, formand for DSR i et fælles indlæg i Politiken. Læs indlægget her.
Nyhed

Sygeplejersker risikerer chikane på sociale medier

Særligt offentligt ansatte kan opleve at blive hængt ud på sociale medier, fordi de i løbet af arbejdsdagen ofte er i tæt kontakt med borgere. FTF har sammen med blandt andre Dansk Sygeplejeråd udarbejdet guidelines til at komme chikane på sociale medier til livs.
Nyhed

Debat: Specialisten får bedre service i a-kassen

Det er dybt bekymrende, at Carsten Koch-udvalget anbefaler, at de kommunale jobcentre fremover skal have eneansvaret for indsatsen overfor alle ledige under 30 år, skriver formændene for tre faggruppers a-kasser.
Nyhed

Debat: Uansvarligt og uværdigt

Overbelægning er uansvarligt for arbejdsmiljøet og uværdigt for patienterne. Dansk Sygeplejeråd vil overbelægningen til livs og opfordrer Sundhedsministeren til at stille sig i spidsen for en styrkelse af sammenhængen mellem det kommunale og det regionale sundhedsvæsen.
Nyhed

Chikane af medarbejdere på de sociale medier

Selvom mange ansatte risikerer at blive chikaneret på internettet i forbindelse med deres arbejde, er det kun de færreste arbejdspladser, som har faste retningslinjer for, hvordan chikane på de sociale medier skal håndteres. I en ny guide og idékatalog fra FTF er der nu hjælp at hente.
Nyhed

Anæstesisygeplejerskers vigtige indsats satte dagsordenen

Med ønsket om at sætte fokus på anæstesisygeplejerskernes kompetencer og kvaliteter i det præhospitale beredskab gik Kreds Midtjylland sammen med anæstesisygeplejerskerne tidligere på året ud og markerede sig både politisk og pressemæssigt.