Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

87 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 9
Nyhed

Hvad laver en kredsformand?

Nu er der valg til DSR’s kredsbestyrelser. Men hvad er det egentlig, en kredsformand arbejder med? Det kan du blive klogere på her, hvor Synergi har spurgt de fem siddende kredsformænd, hvad de bruger mest tid på i deres arbejde som kredsformand.
Nyhed

DSR til anklager: Træk udtalelsen tilbage

Dansk Sygeplejeråd tager nu et nyt offensivt skridt i forhold til anklager Jeanette W. Andersens udtalelse om, at det ”ikke er udsædvanligt”, at sygeplejersker kan finde på at tage livet af patienter. I et brev til anklageren kræver Dansk Sygeplejeråd, at hun trækker den injurierende udtalelse tilbage.
Nyhed

DSR til anklager: Grov mistænkeliggørelse af sygeplejersker er over grænsen

Sagen om en 30-årig sygeplejerske, der er sigtet for fire drab og et drabsforsøg, fik i går anklager Jeanette W. Andersen, til at udtale til medierne, at ”det er ikke usædvanligt, at sygeplejersker kan finde på at tage livet af patienter”. Det er langt over grænsen og en grov mistænkeliggørelse af sygeplejerskerne, lyder det fra formanden for Dansk Sygeplejeråd.
Nyhed

Sygeplejersker har pligt til genoplivning

Flere medier har skrevet om Billund Plejecenter, hvor en beboer fornylig døde af et hjertestop. På plejecentret var der ikke en hjertestarter. Sygeplejersker har pligt til genoplivning, uanset om der er en hjertestarter tilgængelig eller ej, lyder det fra næstformand i Sygeplejeetisk Råd Annette Hegelund.
Nyhed

Rikke Gormsen får børnene til at smile

35 danskere har gennem de seneste 70 år modtaget Florence Nightingale Medaljen. Nu kommer der tre mere på listen, og en af dem er sygeplejerske Rikke Gormsen. Hun har viet sit liv til at hjælpe dem, der er i nød både rundt om i verdens katastrofeområder, men også herhjemme. Og særligt børnene har mærket hendes engagement.
Nyhed

Regioner: Arbejdsmiljøet i sundhedsvæsenet er bedre end sit rygte

Den stigende effektivisering i sundhedsvæsenet har ikke gjort arbejdsmiljøet dårligere, mener Danske Regioner. DSR-fomand Grete Christensen er uenig.
Nyhed

Video set af mere end 100.000

På under halvandet døgn er videoen #TidTilKvalitet blevet set mere end 100.000 gange på Dansk Sygeplejeråds facebookside. Videoen er nået ud til en kvart million mennesker.
Nyhed

Ny video: Tid til kvalitet

Sygeplejersker på landets hospitaler mangler tid til patienter og pårørende, og det presser arbejdsmiljøet og kvaliteten af plejen og behandlingen. Se vores nye video og del budskabet #TidTilKvalitet.
Nyhed

Færre nyfødte genindlægges

Antallet af genindlæggelser af nyfødte er faldet markant det seneste år, viser nye tal fra Statens Serum Institut. Det glæder formand for Dansk Sygeplejeråd, Grete Christensen, der mandag kommenterede på udviklingen i flere medier. Blandt andet i DR 2 Morgen.
Nyhed

LO-FTF går til valg med lønmodtagernes dagsorden

Ingen ved, hvornår Statsminister Helle Thorning-Schmidt trykker på valgknappen, men to ting er sikkert: Valget nærmer sig, og LO og FTF er klar med en storstilet kampagneindsats og 22 politiske forslag til politikerne. De to hovedorganisationer har slået kræfterne sammen for at øge den politiske indflydelse til lønmodtagerne.