Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

66 resultater passer på din søgning

Viser side 1 af 7
Nyhed

God sommer

… sygeplejersker. I Dansk Sygeplejeråd lancerede vi tilbage i efteråret 2013 vores bud på en styrkelse af psykiatrien. Og et af vores helt centrale budskaber var netop behovet for flere specialuddannede sygeplejersker. Et budskab jeg også har gentaget flere gange over for politikerne …
Nyhed

DSR-formand blandt de mest citerede

Sygeplejerskernes formand er blandt de 20 mest citerede aktører, der sætter dagsordnen på sundhedsområdet.
Nyhed

FOA og DSR: Ældre skal have værdighedsgaranti

Det er nødvendigt, at der indføres en værdighedsgaranti, der omfatter alle landets ældre borgere, mener fagforbundene, FOA og Dansk Sygeplejeråd.
Nyhed

DSR: Til kamp mod ulighed i sundhed

Indfør et 3-års hjemmebesøg fra sundhedsplejersken og udbred socialsygeplejersker til hele landet. Sådan lyder to ud af otte konkrete forslag i et nyt udspil til at bekæmpe ulighed i sundhed i Danmark, som Dansk Sygeplejeråd lancerer på mandag.
Nyhed

DSR afholder kongres

Fra den 19. maj til den 22. maj afholder Dansk Sygeplejeråd kongres i Nyborg under overskriften ”DSR - en fagforening med ambitioner.”
Nyhed

Sygeplejersker på 1813 forbedrer adgangen til akut hjælp

Ventetiden på 1813 er på vej ned, og borgerne kommer nemmere igennem akutmodtagelserne. Selv under meget svære vilkår er sygeplejersker på 1813 med til at forenkle borgerens adgang til akut hjælp, lyder det fra Dansk Sygeplejeråd, der opfordrer lægerne til at arbejde sammen med sygeplejerskerne.
Nyhed

DSR kritiserer PLO i 1813-debat

Nu er det nok. Sådan lyder meldingen fra Dansk Sygeplejeråd formand Grete Christensen om de praktiserendes lægers kritik af Region Hovedstadens 1813-akuttelefon.
Nyhed

Debat: Opprioriter psykiatrien

I den seneste uges tid har medierne bragt historier om psykiatrien. I flere tilfælde har historierne været vinklet på kritisable forhold. Og reaktionerne fra det politiske Danmark er da heller ikke udeblevet, men tværtimod kommet i en lind strøm. Nogle mere løsningsorienteret end andre. Og det er netop løsninger, vi har brug for i psykiatrien.
Nyhed

DSR sætter dagsorden i medierne

I 2013 nåede DSR’s budskaber ud til mere end 500 mio. læsere i Danmark gennem medierne.
Nyhed

DEBAT: Ældre skal have værdighedsgaranti

Ældre skal have en værdighedsgaranti. Det skriver Karen Stæhr, sektorformand i FOA og Grete Christensen, formand for DSR i et fælles indlæg i Politiken. Læs indlægget her.