Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

Jeg vil melde mig ind

Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt fællesskab sammen med andre sygeplejersker? Læs om de mange fordele, du opnår ved et medlemsskab.

​Dansk Sygeplejeråd er historien om et unikt, sygeplejefagligt fællesskab, som samler studerende, ledere og alle andre sygeplejersker i én organisation, som taler sygeplejerskernes sag. For dit kontingent får du en lang række fordele såsom medlemsrabatter, sociale arrangementer, karriererådgivning, fagbladet Sygeplejersken, faglig rådgivning og mulighed for juridisk bistand i faglige spørgsmål. Men det første du får ved indmeldelsen er din sygeplejerskenål.

​ ​​

Meld dig ind


Har du autorisation som sygeplejerske kan du blive medlem af Dansk Sygeplejeråd i dag. Hent indmeldelsesblanketten nedenfor.


Et fællesskab med mange fordele


Rabatter, der kan mærkes i hverdagen, sociale og faglige arrangementer og rådgivning, når du har brug for det. Listen over alle medlemsfordelene er lang, uanset om du er leder, menig sygeplejerske, studerende eller pensionist.
 

En nål med historie

Dansk Sygeplejeråds emblem stammer fra 1899. Her kan du læse mere om, hvem der har ret til at bære emblemet, og historien bag den traditionsrige nål.
 


Gode grunde til at være medlem af DSR 


Få et overblik over, hvilken hjælp
og støtte du kan finde i Dansk Sygeplejeråd i lige
præcis den situation, du står i.


Kontante rabatter

 

Som medlem af DSR får du rabat på blandt andet ferierejser, bankforretning, ferieboliger og fagbøger.

 

Gør en forskel


Dansk Sygeplejeråd taler med én stemme over for politikere, når vi taler sygeplejerskernes sag. Medlemsskab betyder medindflydelse.