Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

Jeg har fået nyt job

Et nyt job byder på nye udfordringer og nye kolleger, men der er også flere praktiske ting, du skal være opmærksom på. Vi giver et overblik på denne side.

​En ansættelseskontrakt er en bindende aftale mellem dig og din kommende arbejdsgiver, og det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i hele ordlyden af ansættelseskontrakten, før du skriver under. DSR anbefaler, at du kontakter tillidsrepræsentanten på din kommende arbejdsplads eller en faglig konsulent i din egen kreds, før du skriver under. Så sikrer du dig, at du ikke overser vigtige elementer i din kommende ansættelse.

 

Husk hvad du er værd

Når du får nyt job står du i den bedste forhandlingssituation. Det er her, du kan påvirke lønnen og ansættelses-betingelserne mest muligt. 
 
 

Husk din ferie

Når du skifter arbejdsgiver skal du være opmærksom på din restferie.
På nedenstående link kan du læse om feriereglerne for de forskellige områder, herefter skal du klikke på 'ferieaftale'

Ansættelseskontrakten

Denne vejledning beskriver de forhold, som skal fremgå af en ansættelses-kontrakt.

 

 

livsfase: ny i job 

Se hvilke særlige medlemstilbud, vi har til dig, der befinder dig i en fase af livet, hvor du er ny i dit job. Læs mere
 
 
 


 


 

 

 Annoncer

 

Snak med din Tillidsrepræsentant

Når man starter i nyt job eller skifter arbejdsplads, kan der være mange praktiske spørgsmål, der melder sig i forbindelse med opsigelse/ansættelse. Kontakt din nuværende eller kommende tillidsrepræsentant. Din TR kan du finde på 'Min side' under 'Mit DSR'.

 

Ledende Sygeplejersker

Har du fået job som ledende sygeplejerske har Lederforeningen i DSR en række gode råd om løn og ansættelse.
 
 

Ansat uden overenskomst

Dansk Sygeplejeråd har forsøgt at indgå overenskomst med en række virksomheder, uden at det er lykkedes. Vær derfor opmærksom på, at i henhold til De Kollegiale vedtægter § 3, stk. 2 fraråder DSR medlemmerne at tage ansættelse på disse virksomheder.