Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

Jeg har fået en arbejdsskade

Er du kommet til skade på din arbejdsplads, fysisk eller psykisk, så er Dansk Sygeplejeråd klar med støtte, rådgivning og eventuelt juridisk bistand, hvis det bliver nødvendigt.


Dansk Sygeplejeråd og de mange arbejdsmiljørepræsentanter på de enkelte arbejdspladser arbejder hele tiden på at fastholde et godt arbejdsmiljø for sygeplejersker. Trods en stor indsats gennem forebyggelse sker der alligevel skader, og medlemmer, der er kommet til skade på arbejdspladsen eller er blevet syge af at udfører deres arbejde kan få hjælp af DSR til at føre deres arbejdsskadesag.

 

Hvad er en arbejdsskade?

En arbejdsskade kan være opstået pludseligt, eller det kan være en erhvervssygdom, der har udviklet sig over længere tid.
Læs mere
 

Anmeld din arbejdsskade

Det er vigtigt, at du anmelder din arbejdsskade, uanset hvor stor eller lille den er. Anmeldelsen bliver registreret hos Arbejdstilsynet,. Du kan få hjælp af din arbejdsmiljø-repræsentant til at anmelde skaden.
 
 

Dit medlemsskab

Dit kontingent til DSR kan ændre sig, hvis din arbejdssituation skifter. F.eks. har sygemeldte mulighed for at få nedsat kontingent.
 
 


 

Trafikulykker

Som sygeplejerske er du dækket af forskellige typer forsikringer, hvis du
bliver involveret i en trafikulykke i arbejdstiden. Læs mere


Orientér DSR om din skade

Det er vigtigt, at du orienterer DSR om en eventuel arbejdsskade. Så er du sikker på, at du får den hjælp, du har behov for og ret til. Kontakt straks din arbejdsmiljørepræsentant eller din egen kreds. Læs mere


Fejl i arbejdsskadestyrelsens afgørelser

Læs om Kammeradvokatens undersøgelse juni 2014 af fejl i Arbejdsskadestyrelsens afgørelser om erhvervsevnetab, og om hvad du selv og DSR kan gøre. Læs mere