Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

Jeg er nyuddannet

Som nyuddannet sygeplejerske venter en helt ny verden forude.

Der er et hav af ting at tage stilling til, når du har afsluttet sygeplejestudiet og for alvor skal ud på arbejdsmarkedet. Hvordan er mulighederne for at få job, og hvordan bliver det at stå med det ansvar, du har som nyuddannet sygeplejerske? Vi kan hjælpe dig med at få overblik over dine muligheder og rettigheder i forhold til job, både når du er i gang med at søge arbejde, og når du er ved at skrive under på din første ansættelseskontrakt.

 

Jobsøgning

Når du søger job som sygeplejersker, er det en god ide at have en plan og gå struktureret frem. Du kan med fordel starte søgningen på vores jobportal.

 


fasthold din faglighed med vores kurser


DSR's kredse afholder løbende kurser og arrangementer for blandt andet ledige og nyuddannede, så du kan fastholde din tilknytning til faget. Se hvad din kreds kan tilbyde og få god inspiration.

 
 

Faglige selskaber


Vil du gerne netværke med andre sygeplejersker inden for dit fagområde, så kan du blive medlem af et af DSR's faglige selskaber.

  

 Hvad med Job i udlandet?


Som sygeplejerske har du mulighed for at rejse ud med dit fag. Brænder du for at arbejde som sygeplejerske i et andet land er der råd at hente.
  

 

 

 


 

 
 


 

  

På vej i job?

Hvis du er på vej ud i dit første job, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad du har krav på og dit anvar som sygeplejerske.
 
 

Snak med din TR

Når man starter i nyt job eller skifter arbejdsplads, kan der være mange praktiske spørgsmål, der melder sig i forbindelse med n ansættelse. Kontakt din nuværende eller kommende tillidsrepræsentant. Du kan se, hvem der er din TR på 'Min side', hvis du er logget ind.

 

din ansættelse


Ansættelsesbrev, arbejdstid og ferieregler. Vi har samlet en række links, der beskriver en række vigtige forhold omkring din ansættelse.Få styr på din overenskomst

DSR indgår overenskomster og aftaler om løn- og ansættelsesvilkår med regioner, kommuner, staten og private arbejdsgivere. Få overblik over dine løn- og ansættelsesvilkår og se lønstatistikkerne på dit område.