Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

Jeg er master / kandidat / ph.d

Få overblik over dine muligheder, når du har suppleret sygeplejerskeuddannelsen med en akademisk overbygning.

Sygeplejerskeuddannelsen er indgangen til rigtig mange forskellige jobmuligheder. Og vælger du at læse videre – enten med en kandidat- eller en masteruddannelse, er der flere karrieremuligheder, du kan forfølge. Det kan fx være som underviser, forsker, udviklingssygeplejerske eller som leder.

 

jobmuligheder


Som sygeplejerske med en akademisk overbygning har du mange mulige karriereveje - hvad enten dine ambitioner går på at forske, at blive leder eller underviser.

  

ph.d.-muligheder 


Har du fået blod på tanden og lyst til at læse videre, er en ph.d. en oplagt mulighed. Det kan foregå på forskellige måder – fx i samarbejde med en privat virksomhed.

   ​

dit medlemskab


For at målrette vores tilbud og aktiviteter samt give dig relevant information, har vi brug for  at vide, hvad du arbejder med nu, og om du har videreuddannet dig.

 
 
 
 

sygeplejeforskning 


Forskning i sygepleje er med til at sikre en høj faglig kvalitet. Derfor har DSR udarbejdet et forskningsudspil.

 

fart på karrieren? se hvad dsr tilbyder


Har du lederambitioner? Forskerdrømme? Behov for personlig udvikling? DSR har en lang række medlemstilbud til dig – også når du er på toppen af din karriere.
  
 ​

send os dine forskningsresultater


Når sygeplejersker gennemfører en Ph.d.-uddannelse, vil vi i DSR meget gerne følge med og formidle resultaterne. Send derfor gerne din afhandling og tid og sted for dit forsvar til dsr@dsr.dk  –skriv ’Til professionsafdelingen’ i emnefeltet.