Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

Hjælp til login

  • print
  • download
  • kontakt
  • Bookmark and Share

Login

Spørgsmål:
Hvordan logger jeg ind?
Svar:
Der er to veje ind på dsr.dk:
1. Med NemID: Som medlem kan du logge ind på dsr.dk på samme måde, som man gør på f.eks. netbank. Det forudsætter dog, at du har aktiveret dit NemID til at kunne anvendes andre steder end kun til din netbank - kontakt DanID, som er firmaet bag NemID, og hør nærmere: www.danid.dk
2. Med dit medlemsnummer eller dit CPR-nummer sammen med den adgangskode, som DSR har sendt ud til dig per brev i januar 2011.
 

Mistet adgangskode

Spørgsmål:
Jeg har mistet min adgangskode - hvad gør jeg?
Svar:
Du kan bestille en ny kode ved at gå ind på dsr.dk og klikke på ’Glemt adgangskode?’ i loginfeltet. Koden bliver så sendt på mail. Hvis vi ikke har din mailadresse, sender vi koden til dig med almindelig post.
 

Nemid virker ikke

Spørgsmål:
Jeg kan ikke få NemID til at virke - hvad gør jeg?
Svar:
Du kan kontakte DanID, som er firmaet bag NemID.  De kan kontaktes på telefon: 80 30 70 50 eller via www.danid.dk.
 
Hvis dit NemID virker til din homebank, men ikke til dsr.dk, kan det skyldes, at du har begrænset det til homebank. Hvis du går på www.nemid.nu og bestiller et nyt NemID, vil du blive guidet gennem processen igen. Til sidst vil den minde dig om, at du allerede har et NemID, men du kan så vælge at bruge dit NemID til mere end homebank.  
  

gæstelogin

Spørgsmål:
Jeg er ikke medlem, men har brug for at læse indhold, som ligger bag login.
Svar:
Det er muligt at betale for et gæstelogin ved at henvende sig til Dansk Mediaforsyning på telefon 70 22 40 88.
 
 

generelt om dsr.dk

Spørgsmål:
Hvorfor er det vigtigt, at jeg som medlem logger på?
Svar:
Det nye dsr.dk er bygget op med udgangspunkt i vores medlemmer og med det formål at kunne give jer så meget indhold som muligt, som I kan bruge, fordi det netop er målrettet den enkelte. Det gælder i forhold til elektronisk selvbetjening, fagbladet Sygeplejersken, men også i forhold til at kunne se sin TR, finde og kontakte gamle kolleger og studiekammerater og skabe netværk.
 
 
Publiceringsdato:
17. marts 2011