Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

Samarbejdspartnere

DSRs virksomhed er vidt forgrenet og består i samarbejde med og relationer til andre foreninger, selskaber og virksomheder. DSR har valgt at etablere sig sådan for at skaffe medlemmerne en række supplerende tilbud, som de kan have både nytte og glæde af.

  • print
  • download
  • kontakt
  • Bookmark and Share

bauta90x90.jpgBAUTA Forsikring A/S   

BAUTA Forsikring er et forsikringsselskab dannet særligt for sygeplejersker. Formålet er at yde sygeplejersker og andre i sundhedssektoren attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser. Og det bliver ikke meget billigere, hvis dækningen samtidig skal være i orden. Hos BAUTA kan du tegne private forsikringer, der sikrer dig selv, din familie og jeres ejendele. 
Læs mere på www.bauta.dk eller Kontakt Bauta direkte på 33 15 15 45.
 

dsrbank90x90.jpgDSR Bank   

Få en lønkonto med 5% i rente - Danmarks højeste. Er du medlem af DSR, kan du blive kunde i DSR Bank, og der er store fordele at hente. Du får 5% i rente af de første 50.000 kr. på LSB-privat Løn og 0,25 % på resten. Kravene er, at du, udover at være medlem af DSR, flytter din privatøkonomi til Lån & Spar Bank. Ring til Lån & Spar på 33 78 19 27 eller send en mail på dsr@lsb.dk.

 
  

pka90x90.jpgPensionskassen for sygeplejersker   

Sygeplejerskernes pensionskasse under PKA er oprettet for overenskomstansatte sygeplejersker. Som medlem følger dine indbetalinger de aftaler, som indgås i overenskomsten med arbejdsgiverne. Aftalen giver medlemmerne en god pension herunder alderspension, invalidepension, ægtefælle- og børnepension og ydelser ved kritisk sygdom.  Læs mere på www.pka.dk.
 

DSA90x90.jpgDanske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedskasse (DSA)   

DSA forsikrer mere end 56.000 sygeplejersker og er landets 10. største a-kasse. DSA har særlig indsigt i sundhedssektoren og har sygeplejersker ansat som jobkonsulenter. DSA sikrer medlemmerne dagpenge under ledighed og ferie, orlovsydelser og efterløn. Og hjælper med råd og vejledning ved langvarig sygdom, arbejdsløshed, sygedagpenge, revalidering, fleksjob og førtidspension. Læs mere på www.dsa.dk.

fdf90x90.jpgForbrugsforeningen   

Som medlem af Forbrugsforeningen får du bonus i ca. 4.500 indkøbsmuligheder i hele landet og kan få helt op til 20 % på dine indkøb. Forbrugsforeningen er en indkøbsforening for medlemmer af en række organisationer, heriblandt DSR. Meld dig ind og få råd til mere. Du kan bestille indmeldelsespapirer hos Forbrugsforeningen på 33 13 88 22 eller melde dig ind via foreningens hjemmeside på www.forbrugsforeningen.dk.
 
 

sommerhus90x90.jpgSygeplejerskernes Fritidsboliger A/S   

Gennem fritidshusordningen i DSR kan du og din familie leje et sommerhus nær de danske kyster til en god pris året rundt. Sygeplejerskernes Fritidsboliger udlejer sommerhuse til medlemmer af DSR, og sommerhusene annonceres jævnligt i Tidsskrift for Sygeplejersker. Læs mere om sommerhusudlejningen på www.dsr-fritidsboliger.dk.

  

museet90x90.jpgDansk Sygeplejehistorisk Museum     

DagBag museets tilblivelse ligger mere end 12 års arbejde med at indsamle effekter, arkivmateriale, billeder og litteratur. Dansk Sygeplejeråds hovedbestyrelse besluttede i 1990, at der i året for Dansk Sygeplejeråds 100 års jubilæum skulle etableres et museum, der kunne vise sygeplejens historie og kultur, uddannelsesforhold og praksis gennem tiderne. Besøg museets hjemmeside
 
 
   

koldingfjord90x90.jpgHotel Koldingfjord   

Hotel Koldingfjord ejes af PKA. Hotel Koldingfjord ligger på nordsiden af Kolding Fjord. Et tidligere sanatorium og julemærkehjem med et slotsagtigt ydre i naturskønne omgivelser, som nu er indrettet til hotel- og kursusvirksomhed. Se mere på hotellets hjemmeside
 
 
 
 

vilvorde90x90.jpgVilvorde Kursuscenter   

Vilvorde KursusCenter er beliggende nord for København. Centret har plads til 64 overnattende kursister på enkeltværelser foruden en stor kapacitet til kursus- og mødevirksomhed, som ikke kræver overnatning. Centret ejes og drives af DSR. Besøg Vilvordes hjemmeside.
 
 
   

DSHS90x90.jpgDansk Sygeplejehistorisk Selskab   

Den moderne sygepleje i såvel Danmark som uden for landets grænser er nu mere end 100 år.
 
 
 

  

SHK90x90.jpgSundhedskartellet   

Sundhedskartellet er en forhandlings- og samarbejdsorganisation for knap 100.000 beskæftigede i sundheds- og socialsektoren. Sundhedskartellet blev dannet i september 1997 og har til formål at sikre medlemmerne i de 11 faglige organisationer størst mulig indflydelse på forhandlingsforhold til gavn for medlemmerne i social- og sundhedssektoren.  Læs mere på Sundhedskartellets hjemmeside.
 
 
 

ser90x90.jpgSygeplejeetisk Råd   

Sygeplejeetisk Råd er et uafhængigt organ, hvor ingen af medlemmerne eller suppleanterne må beklæde andre tillidsposter i Dansk Sygeplejeråd. Sygeplejeetisk Råds opgave er bl.a. at overvåge og fremme sygeplejerskers faglige/etiske standard, samt at afgive udtalelser om faglige/etiske spørgsmål, som indbringes for rådet af Dansk Sygeplejeråds medlemmer eller af Dansk Sygeplejeråd. Læs mere på Sygeplejeetisk Råds hjemmeside.
 
 
Publiceringsdato:
07. januar 2011