Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

Sygeplejersker sparer 768 kr. om året

Hvis regeringen gennemfører planer om at fordoble det faglige fradrag, vil hver sygeplejerske få 768 kr. mere til rådighed om året.
  • print
  • download
  • kontakt
  • Bookmark and Share

​Af Rikke Brams, rbr@dsr.dk

Helt præcist beløber den årlige besparelse sig til 768 kroner og 42 øre for hvert fuldgyldigt medlem af Dansk Sygeplejeråd, hvis regeringen gennemfører planen om at fordoble fradraget for faglige kontingenter fra 3000 kr., som det er i dag, til 6000 kr.

DSR glæder sig over udmeldingen:

”Et højere fradrag vil uden tvivl styrke incitamentet til at melde sig ind i en faglig organisation. Jo flere vi er, jo stærkere står vi. Vi ved, at nedsættelsen af fradraget i 2010 betød, at nogle af vores medlemmer dengang måtte melde sig ud. En fordobling af fradraget betyder, at vores medlemmer får 768 kr. mere om året til at råde over,” siger Anni Pilgaard, næstformand i Dansk Sygeplejeråd.

Forslaget om at fordoble fradraget er en del af SR-regeringens finanslovsudspil, som ventes at blive præsenteret i næste uge.

Et fuldgyldigt medlemskab af Dansk Sygeplejeråd vil i 2015 koste 5596 kr. i kontingent – dermed udnytter sygeplejerskerne ikke det fulde fradrag på 6000 kr.  

Publiceringsdato:
20. august 2014
Ændringsdato:
20. august 2014