Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

Sidste chance: Ind- og udskolingsundersøgelser

Er du en af de sundhedsplejersker, der endnu ikke har ind- og udskolingskurset. Så læs her.
Vær opmærksom på at dette kursus er det sidste hold, der afholdes.
  • print
  • download
  • kontakt
  • Bookmark and Share
En ændring af Sundhedsloven i juni 2008 betyder, at sundhedsplejersker fremover vil kunne foretage de lovpligtige ind- og udskolingsundersøgelser af skolebørn. For at kunne varetage ind- og udskolingsundersøgelserne selvstændigt skal sundhedsplejerskerne imidlertid gennemgå en efteruddannelse, og denne efteruddannelse er obligatorisk.
 
Der er fortsat sundhedsplejersker, der endnu ikke har gennemgået ind- og udskolingskurset. DSR har derfor gennem længere tid drøftet en løsning på dette problem med KL, SST, professionshøjskolen Metropol, Center for Offentligt Kompetenceudvikling - COK samt det faglige selskab for sundhedsplejersker. 
 
Nu er det endelig faldet på plads. COK udbyde kurset en allersidste gang i samarbejde med KL, professionshøjskolerne Metropol og Via. Der er nu åbent for tilmeldinger. Deadline er allerede er den 8. november 2013.
 
 
Efteruddannelse for sundhedsplejersker der skal varetage ind- og udskolingsundersøgelser
Efteruddannelsens indhold og faglige rammer beskrives i Sundhedsstyrelsens vejledning nr. 9531 af 14/07/2008. Efteruddannelsen skal sikre et ensartet fagligt niveau på landsplan. Undervisningen, der tilrettelægges som forelæsninger, skal bestå af 37 undervisningslektioner, der er planlagt over seks undervisningsdage. Efteruddannelsen afholdes som eksternat.
 
6 dages kursus
Den 03. og 4. december 2013
Den 14. og 15. januar 2014
Den 21.og 22. januar 2014
Sted: Odin Havnepark, Lumbyvej 11, 5000 Odense C
Pris: Kr. 7.000,00.
 
 
 
 
 
Publiceringsdato:
16. oktober 2013
Ændringsdato:
16. oktober 2013