Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

Så cykler sygeplejerskerne mod Paris

Flere af Team Rynkebys cykelhold med sygeplejersker blev i dag sendt af sted fra Rigshospitalet i København. Patienter, pårørende og kolleger var mødt frem for at støtte rytterne, som samler penge ind til Børnecancerfonden.
  • print
  • download
  • kontakt
  • Bookmark and Share
Af Søren Olufsen, sbo@dsr.dk

Live musik af sangerinden Marie Key ude foran hovedindgangen til Rigshospitalet dannede fredag formiddag rammen om starten på dette års cykeltur til Paris med Team Rynkeby.

Massevis af tilskuerne heriblandt patienter, pårørende og kolleger tog billeder og støttede de i alt 178 ryttere fra Team Rigshospitalet, Team København og Team Vordingborg.

Forude venter 1350 kilometer, som skal forceres på syv dage med mål ved Eiffeltårnet i Paris. Dansk Sygeplejeråds formand Grete Christensen er med på Team Rigshospitalet, og hun ser frem til strabadserne.

”Vi har trænet hårdt, så vi er klar til udfordringerne på landevejen. Det bliver en kæmpe oplevelse, og vi har et stærkt sammenhold, så alle skal nok komme til Paris”, siger Grete Christensen, formand for DSR.

Alle Team Rynkebys forskellige hold kører for at samle penge ind via sponsorater til Børnecancerfonden. Og det giver den afgørende motivation, lyder det fra DSR’s formand.

”Jeg er rigtig glad for, at jeg sammen med mange andre sygeplejersker kan være med til at støtte og sætte fokus på kræftramte børn og deres familier”, siger Grete Christensen.

Følg Team Rigshospitalet på liveblog

Læs mere om DSR og Team Rynkeby
Publiceringsdato:
12. juli 2013
Ændringsdato:
12. juli 2013