Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

OK13: Uenighed om TR og MED

Der var god dialog, men ingen afgørende gennembrud ved onsdag aftens OK13-forhandlinger den 6. februar mellem Sundhedskartellet, KTO, AC, FOA på ene side og Danske Regioner på den anden. Knasten var  spørgsmålene om tillidsvalgte og medindflydelse. Parterne mødes igen den 22. februar.
  • print
  • download
  • kontakt
  • Bookmark and Share

Dagsordenen var lang til onsdag aftens OK13-forhandlingerne hos Danske Regioner. Men det stod hurtigt klart, at spørgsmålene om beskyttelse af tillidsvalgte og medindflydelse var en knast, der trods en god dialog ikke kunne løses i dag. Derfor gik parterne hver til sit efter knap tre timers forhandlinger.

.
DSR_OK13_06-02_658.jpg

Sundhedskartellet formand, Grete Christensen, i samtale med blandt andre formanden for HK Kommunal, Bodil Otto.

”Vi har udtaget en række krav, som lægger stor vægt på at fastholde og styrke grundlaget for medindflydelse og dialog på arbejdspladserne. Vi tror på, at man skaber bedre løsninger, hvis der er de rigtige rammer for indflydelse. Disse krav er rigtig vigtige for os, og her kan vi konstatere, at vi har et stykke arbejde foran os, for at nå frem til en fælles forståelse med regionerne,” siger Grete Christensen efter aftenens forhandlinger.¨

.
DSR_OK13_06-02_660.jpg
Sundhedskartellets næstformand, Bert Asbild, hilser på Danske Regioners forhandlingschef, Signe Friberg.

Der bliver nu arbejdet videre med de tværgående krav frem til næste politiske forhandlinger med Danske Regioner den 22. februar.

Torsdag den 7. februar skal Sundhedskartellet forhandle med kommunerne hos KL.

Efter planen skal alle OK13-forhandlinger være afsluttet den 27. februar.

DSR_OK13_06-02_657.jpg

Medlemmer af Sundhedskartellets forhandlingsdelegation, Ghita Parry og Gunner Gamborg, hhv. formand for Kost og Ernæringsforbundet og Ergoterapeuterne.

Foto: Simon Knudsen
 

Publiceringsdato:
06. februar 2013
Ændringsdato:
06. februar 2013