Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

DSR-kalenderen kommer i denne uge

Som medlem af Dansk Sygeplejeråd modtager du de nye kalendersider for 2014 med den næste udgave af Sygeplejersken, der udkommer fra fredag til og med tirsdag.
  • print
  • download
  • kontakt
  • Bookmark and Share
Kalendersiderne for 2014 bliver sendt ud med Sygeplejersken nr. 14, som udkommer d. 6. december. Det er senere på året end normalt – udsættelsen er af produktionstekniske årsager.
 

Din gamle kalender kan bruges frem til marts

Får du brug for at planlægge ind i det nye år, før du modtager de nye kalendersider, kan du bruge din 2013-kalender lidt endnu. Siderne går nemlig helt frem til og med februar 2014.
 

Samme kalenderomslag – nye kalendersider

DSR-kalenderen er lavet sådan, at du beholder dit kalenderomslag i tre år, og hvert år får du et sæt nye kalendersider. I år skal du altså genbruge det omslag, du modtog sidste år, men sætte de nye 2014-kalendersider ind.
 

Hvis du ikke får din kalender

Alle medlemmer af Dansk Sygeplejeråd får tilsendt kalenderen sammen med Sygeplejersken.
Hvis du af en eller anden årsag ikke modtager din kalender med Sygeplejersken nr. 14, kan du skrive til kalender@dsr.dk eller ringe til Helle Refsgaard Amstrup på tlf. 46 95 40 35. Så sørger vi for at sende kalenderen til dig.
 

Er du netop blevet medlem?

Alle medlemmer, der er registreret i vores medlemssystem inden d. 1. november, får kalenderen med Sygeplejersken nr. 14. Det er nemlig her, vi trækker adresselisterne. Nye medlemmer, som registreres efter denne dato, kan forvente at modtage kalenderen inden jul.
 

Hvis du har et forslag eller en god ide

Hvis du har kommentarer til DSR-kalenderen, RIS eller ROS, er du meget velkommen til at skrive til os på kalender@dsr.dk. Alle de tilbagemeldinger vi får vedr. kalenderen, tager vi med til næste gang, vi skal lave kalenderen.
Publiceringsdato:
02. december 2013
Ændringsdato:
02. december 2013