Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

15 millioner i bonus til sygeplejersker

Medlemmer af Dansk Sygeplejeråd optjente i 2012 hele 14,9 millioner kroner i bonus ved at handle med Forbrugsforeningens bonus- og betalingskort.
  • print
  • download
  • kontakt
  • Bookmark and Share
​Af: Mads Krøll Christensen, mkc@dsr.dk

Medlemsfordel. Sygeplejersker har flittigt svunget Forbrugsforeningens bonus- og betalingskort i 2012. I alt tegnede sygeplejerskerne sig for en omsætning på hele 236 millioner kroner på foreningens bonus- og betalingskort.

Og det kan betale sig at huske at anvende kortet fra Forbrugsforeningen. Alene i 2012 optjente sygeplejerskerne i alt 14,9 millioner kroner i bonus. Det svarer til, at hver sygeplejerske, der har bonus- og betalingskort, scorede lidt over 1.100 kroner i bonus. Penge, som bliver sat direkte ind på deres medlemskonto i Forbrugsforeningen.

Dansk Sygeplejeråds formand, Grete Christensen, er næstformand i Forbrugsforeningen.

”Den typiske forbruger af bonus- og betalingskortet anvender kortet ved køb af rejser hos Spies eller StarTour og benzin hos Uno-X. Men også i Fona og hos Silvan bliver kortet brugt rigtigt meget,” fortæller Grete Christensen, der understreger, at der også optjenes bonus i en lang række andre forretninger, eksempelvis restauranter, cafeer, dagligvarer, tøj, sko, hos frisører og tandlæger og på olie, gas og el.
 
I dag er flere end 12.700 sygeplejersker medlemmer af Forbrugsforeningen, der i alt tæller 197.000 medlemmer. Er du medlem af Dansk Sygeplejeråd, kan du blive medlem af Forbrugsforeningens lukrative bonusordning.

Læs mere på Forbrugsforeningens hjemmeside​​
Publiceringsdato:
21. januar 2013
Ændringsdato:
21. januar 2013