Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 
FORÅRETS MANGE UDFORDRINGER
Medbestemmelse på sygeplejersker arbejdspladser, kommende budgetforhandlinger i kommuner og region og kongres i DSR er nogle af forårets særlige indsatsområder i kredsen.
AKTIVITETER FOR MEDLEMMER
Brug forskning på din arbejdsplads
Omkring 100 sygeplejersker i Danmark har studeret sig til en Ph.D. Fem af disse kan du møde, når kredsen indbyder til ’Ph.D-caféer,’ som alt i alt afholdes 13 gange. Her kan du få viden om, hvordan dine kollegers forskning kan benyttes i praksis.
Tag med i Tivoli
300 midtjyske medlemmer får indgangsbilletten til arrangement i Tivoli på 400 kroner betalt, hvis de deltager i afslutningen af Sygeplejens År d. 12. maj i København.
Tværkulturel sygepleje
Tilbud til medlemmer i Kreds Midtjylland og Syddanmark. Brug en dag med fokus på patienter med anden etnisk baggrund end dansk. Det foregår d. 28. marts i Fredericia.
Debatmøde om beskæftigelse og velfærd
Tillidsfolk og fagligt aktive inviteres til debatmøde med repræsentanter fra regeringspartier og Enhedslisten d. 27. februar i Aarhus. Der drøftes bl.a. finanslovens konsekvenser for fagbevægelsens medlemmer.
SÆRLIGT FOR TR/AMiR
Deltag i debat om medindflydelsen på din arbejdsplads
En nylig udgivet rapport fra FTF, udarbejdet af CARMA, viser, at det står sløjt til med den reelle medindflydelse og medbestemmelse på de offentlige arbejdspladser. Lokalt afholdes i FTF-regi et orienteringsmøde om undersøgelsen 1. marts 2012 kl. 16-19 med professor Henning Jørgensen, Aalborg Universitet. Tilmeld dig allerede nu!
Lokal løndannelse
Kredsen har udsendt en pjece, der beskriver kredsens strategi og politik vedrørende lokal løndannelse 2011-2012.
DIN ARBEJDSTID - kredsens politiske anbefalinger
DSR, Kreds Midtjyllands anbefalinger vedrørende dialog og aftaler om tilrettelæggelse af arbejdstid er nu kommet i pjeceform.
REDSKAB: Sammenlign kommuner/optageområder
DSR, Kreds Midtjylland har udviklet to datasæt som et redskab til dig og dine kolleger. Brug dem eksempelvis til argumentation i forbindelse med forhandlinger.
AMiR-møder
Kom til AMiR-møder og få nye vinkler på dit arbejdsmiljøarbejde. Kredsen har fokus på sygeplejerskers arbejdsmiljø. Derfor inviteres kredsens arbejdsmiljørepræsentanter til arbejdsmiljømøde d. 21. og 22. februar i hhv. Aarhus og Holstebro.
TR/AMiR i udbudsprocessen
Tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter i Midtjylland inviteres til at deltage i kurset: TR i udbudsprocessen. ​DRO (Det Regionale Organisationssamarbejde) tilbyder kursus i Udbudspolitik, Udbudsjura og aftalestoffet vedr. udbud og medarbejdernes medindflydelse og medbestemmelse.
Kurset er af én dags varighed og er opdelt i områder.
SÆRLIGT FOR LEDERE
Hvem er din konsulent?
I Kreds Midtjylland sidder to ledelseskonsulenter fra Lederforeningen klar til at hjælpe dig med råd og sparring. Find din konsulent herunder.
SÆRLIGT FOR LEDIGE
Ny jobmesse
I november 2011 fik 13 sygeplejersker job efter at have været til jobmesse i medlemshuset. Nu gentager kredsen succeén i samarbejde med EURES d. 6. marts 2012.
Kort nyt
HENT EN GRATIS LØBETRØJE
Hvis du og dine sygeplejerske-kollegaer skal deltage i en social aktivitet, der giver sved på panden, så har du nu mulighed for at få fingre i en gratis, rød løbe-t-shirt med påtrykt DSR-logo.
MØDE FOR NYUDDANNEDE
Kredsen indbyder nyuddannede til et møde, hvor eksempelvis regionens beskæftigelsessituation bliver drøftet.
AMBASSADØRER FOR SYGEPLEJE
Kreds Midtjylland har udnævnt flere politikere og en direktør for de sundhedsfaglige uddannelser i Aarhus som ambassadører for sygeplejen. Med æren følger forpligtelsen til at arbejde byde ind med løsninger, der kan udvikle faget og sikre kvalitet i sygeplejen. Se efter 'Ramme-overrækning i Kreds Midtjylland' via linket herunder.