Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

Solidaritetsarbejde

DSR deltager i internationalt solidaritetsarbejde ved at støtte konkrete aktiviteter og projekter og gennem medlemskab af foreninger og sammenslutninger. Vi ønsker på den måde at medvirke til, at der skabes engagement for fred, at FN’s menneskerettigheder overholdes, og at der skabes bedre vilkår for at forbedre den globale sundhedstilstand. To tiltag, der konkret understøtter dette engagement, er DSR's støtte til et Sundhedscenter i Swaziland og DSR's Solidaritetsfond.
  • print
  • download
  • kontakt
  • Bookmark and Share

Solidaritetsfonden 

Hver måned giver alle medlemmer af Dansk Sygeplejeråd en krone af deres kontingent til Solidaritetsfonden. Fonden støtter sygeplejersker, der pga. sygdom eller lignende er bragt i en økonomisk sårbar situation, nationale og internationale organisationer der arbejder med at fremme sundhed samt sygeplejerskeorganisationer og humanitært arbejde internationalt . Læs mere om Solidaritetsfonden her.

Sundhedscenter i Swaziland  

I samarbejde med sygeplejerskeorganisationen i Swaziland (SNA) og International Council of Nurses (ICN) har Dansk Sygeplejeråd etableret et sundhedscenter i byen Manzini i Swaziland for medarbejdere i sundhedsvæsenet og deres nære familier. Læs mere om Sundhedscentret her.

Publiceringsdato:
06. januar 2011