Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

Lær mere om dsr.dk

Denne hjemmeside - dsr.dk - er rettet mod dig, som er medlem af Dansk Sygeplejeråd (DSR). Du får adgang til et helt univers, hvor vi har lagt vægt på, at du nemt kan finde det, du søger, ligesom vi gerne vil give dig faglig inspiration med spændende artikler. Du får også mulighed for at indgå i netværk med andre sygeplejersker.
 • print
 • download
 • kontakt
 • Bookmark and Share

Log ind

På det nye dsr.dk får du adgang til en lang række medlemsfordele, når du er logget ind. Du kan bl.a. læse Sygeplejerskens artikler, tilmelde dig nyhedsbreve, få nyhedsmails og meget mere. Når du er logget ind, kan du ligeledes indgå i netværksgrupper med andre sygeplejersker og finde kollegaer eller gamle studiekammerater fra hele landet.
 
Du finder login-feltet på forsiden af dsr.dk, og der er to veje ind:
 
 • Du kan logge på med dit medlemsnummer eller dit CPR-nummer sammen med den adgangskode, som DSR har sendt ud per brev til alle medlemmer. Når du er logget ind, kan du skifte din adgangskode til noget mere personligt.
 • Med NemID: Som medlem kan du logge ind på dsr.dk på samme måde, som man gør på f.eks. netbank. Det forudsætter dog, at du har aktiveret dit NemID til at kunne anvendes andre steder end kun til din netbank - kontakt DanID, som er firmaet bag NemID, og hør nærmere: www.danid.dk
 

Min side

Når du logger ind på dsr.dk, vil du blive mødt af din personlige forside, også kaldet 'Min side'. Her finder du nyheder, som er udvalgt til dig, og i feltet 'Mine artikler' kan du få vist de seneste artikler indenfor netop dine interesseområder. Du kan også følge med i debatter, se kommentarer på artikler og meget mere. Ude i højre side viser vi de informationer, vi har om dig - f.eks. dit arbejdsted, medlemsnummer og kreds. 
 

Rediger din profil

Når du er logget ind, kan du klikke på det tomme profilbillede øverst til højre for at komme til 'Min profil'. På denne side kan du rette dine kontaktoplysninger, skifte profilbillede, ændre adgangskode, tilmelde dig nyhedsbreve og meget mere.
 

Mine interesser

Fortæl os, hvad der interesserer dig, så tilpasser vi indholdet på 'Min side' efter det. Under 'Min profil' kan du vælge at angive dine interesser. Der er 96 valgmuligheder, som giver os mulighed for at vise dig netop det indhold, som interesserer dig. De seks nyeste artikler, som passer til dine interesser, vil blive vist i feltet 'Mine artikler' på din personlige forside. Derudover kan vi tilpasse indholdet yderligere flere steder på dsr.dk.
 

Søgning

Den nye hjemmeside er lavet ud fra devisen 'Søg og du skal finde'. Vores søgemaskine er intelligent og lærer hele tiden mere om, hvad der interesserer vores medlemmer, hvilket giver udslag i søgeresultaterne og gør det nemt for dig at finde relevant indhold.
 
Som noget nyt kan du også filtrere søgeresultaterne efter dine behov, når du har angivet dit søgeord. Det giver dig mulighed for at indsnævre din søgning til fx temaer, indhold fra kredse, eller i kombination med andre ord – og finde lige den information, du mangler.
 

Hvorfor reklamer og annoncer på portalen?

Tidsskriftet Sygeplejersken har haft annoncer i bladet i mere end 100 år. Dette forhold viderefører vi nu på vores online medie Sygeplejerskeportalen.
I bladet er annoncerne med til at holde de samlede omkostninger nede, så der kan produceres bedre blade. På samme måde giver annoncer på portalen mulighed for at udvikle flere tiltag for medlemmerne.

Sygeplejerskeportalen er et attraktivt annoncemedie, og annoncerne er et betydeligt aktiv for Dansk Sygeplejeråd.

Hvem annoncerer hos os?
Sygeplejersker er aktive forbrugere af både rejser, kultur og forbrugsgoder ligesom alle andre, og er derfor interessante for annoncører indenfor disse områder.

De annoncer vi vælger at bringe har relevans for målgrupperne; sundhedsfaglige, sygeplejersker eller kvinder. Desuden kan annoncerne være relevante i forhold til emnet på siderne eller den artikel, de ligger i nærheden af. Hensigten med de målrettede tekstannoncer og billedannoncer er, at vores brugere kan finde dem nyttige.
Etiske retningsliner og begrænsninger

Sygeplejerskeportalen er for medlemmerne af en faglig organisation, der organiserer sundhedspersonale. Derfor vil visse annoncetyper aldrig optræde her, og vi tager os ret til at afvise bestemte annoncører af etiske og moralske hensyn. Det gælder, hvis annoncerne omhandler våben, porno, tobak, alkohol, vold, diskrimination og spil. Det gælder også annoncer for produkter, der anbefales af navngivne personer, annoncer fra politiske partier eller annoncer, der fremmer en bestemt politisk holdning. Annoncering for håndkøbsmedicin eller alternativ medicin bliver kun accepteret, hvis de er godkendt af de rette myndigheder. Recept pligtig medicin vil der kun annonceres for bag login.

Af konkurrencemæssige hensyn kan Sygeplejerskeportalen også vælge at afvise annoncer fra konkurrerende medier eller jobportaler, hvor det er åbenlyst, at der er kommercielle interessemodsætninger.

Ansvar for indhold
Sygeplejerskeportalen friholder sig ethvert ansvar for om indholdet i annoncerne er rigtigt eller om produkterne er for dyre, for dårlige eller på anden måde ikke lever op til forbrugerens forventninger.
Vores annoncører markedsfører deres produkter vis vores medier, men produkterne sælges ikke via DSR.

Hvis du har bemærkninger angående bestemte annoncer, bedes du rette henvendelse til annoncøren.

Jobannoncer
Der har i flere år været jobannoncer på Sygeplejerskeportalen. I samarbejde med medlemsbladet er www.dsr.dk/job er det meste besøgte jobsted for sygeplejersker.
Stillingsannoncer, der indrykkes i tidsskiftet, bliver samtidig indrykket på nettet - endnu før tidsskriftet er trykt. Det er inkluderet i prisen.

Annoncering i nyhedsbreve
I nyhedsbreve fra DSR kan der optræde korte tekstannoncer under ”kort nyt” i stil med de nuværende korte nyheder. Baggrunden for annoncerne i nyhedsbrevene er, at disse annoncer kan målrettes, så de er relevante for en bestemt faggruppe.
 

Forretnings- og andre annoncer

Rekrutteringsvirksomheder f.s.v.a. udsendelse til Norge eller Sverige

Dansk Sygeplejeråd har ikke overenskomst med rekrutteringsvirksomheder, ligesom vi ikke er overenskomstpart for norske og svenske vikarbureauer.

Ansøgere bør derfor rette henvendelse til Norsk Sykeplejeforbund eller Vårdförbundet for oplysninger om virksomhedens løn- og ansættelsesvilkår. For oplysninger i øvrigt se Vikarjob i Norden www.dsr.dk eller kontakt Dansk Sygeplejeråd.


Til annoncører
Ønsker om annoncering eller information om annoncering kan rettes til Dansk Mediaforsyning på tlf: 70 22 40 88 eller på dsrjob@dmfnet.dk 
 

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til, hvordan du kan logge ind, redigere din profil eller andre ting, så kan du finde flere svar på siden 'Ofte stillede spørgsmål'
Publiceringsdato:
28. januar 2011

Kommentarer

 • Kirsten Høgh Sønnichsen Skrevet d. 31. januar 2011 kl. 01:04 Af Kirsten Høgh Sønnichsen
  Spændende med dette nye mødested .
  Jeg glæder mig til at dele faglige indput med kollegaer og sygplejersker i det ganske land , og til at læse om alt det spændende sygepleje der sker rundt omkring, sundhedspolitik ..................
  Jeg har valgt min egen farve , mine interesser og er igang med at snuse lidt rundt på siden .
  Held og lykke til os alle
  Kirsten Høgh
 • Susanne Outzen Skrevet d. 31. januar 2011 kl. 06:42 Af Susanne Outzen
  Jeg bliver mødt med at der er fejl når jeg taster min profil oplysninger ind
 • Vibeke Poulsby Krøll Skrevet d. 31. januar 2011 kl. 08:29 Af Vibeke Poulsby Krøll
  Jeg har ligesom den forrige kommentator ganske vanskeligt ved at opdatere min profil. Det funker slet ikke?
 • Lisbeth Jungersen Poulsen Skrevet d. 31. januar 2011 kl. 09:19 Af Lisbeth Jungersen Poulsen
  Kan heller ikke redigere min profil
 • Jane Amlund Vigsø Skrevet d. 31. januar 2011 kl. 10:17 Af Jane Amlund Vigsø
  Den nye hjemmeside med de nye muligheder virker rigtig spændende. I forhold til "interesser" kunne jeg ønske
  mig man kunnne vælge en rubrik " andet" og selv tilføje. For mit eget vedkommende har jeg brug der anvende i nuværende job. Jeg er uddannet akupunktur , NLP terapeut og coach og bruger det i mit daglige arbejde i lægeklinik.
  Det blir spændende at følge hvor aktive vi hver især er til " at melde ind" , så vi kan læse om hinandens interesser og erfaring.
  Jane Vigsø
 • Pia Steensgaard Gade Skrevet d. 31. januar 2011 kl. 11:01 Af Pia Steensgaard Gade
  Som ovenstående har jeg også problemer med at redigerer min profil. Ville tilføje tidligere arbejdssteder. Endvidere ville jeg gerne kunne tilføje, under "interesser", at jeg arbejder som sygepl. på et forsorgshjem.
  Ellers en spændende hjemmeside. Surfer rundt i spænding.
  Pia Steensgaard Gade
 • Sonja Irene Agergaard Skrevet d. 31. januar 2011 kl. 11:35 Af Sonja Irene Agergaard
  Har problemer med at rette min profil.
  Glæder mig meget til siden fungerer.
 • Telse Hübertz Skrevet d. 1. februar 2011 kl. 12:19 Af Telse Hübertz
  Tak for en spændende ny portal!
  Jeg har også problemer med at redigere min profil!
  Venligst Telse H. Brix
  40940
 • Tina Bech Skrevet d. 1. februar 2011 kl. 01:51 Af Tina Bech
  Det ser lovende ud for vores nye side - det har vi manglet i nogle år... Dejligt at kunne specialerette sin egen side (når det ellers virker).
  Håber begyndervanskelighederne for siden snart er løst, så vi kan redigere vores profiler...
 • Lis Andresen Skrevet d. 1. februar 2011 kl. 02:52 Af Lis Andresen
  Meget spændende lidt fejl i min kreds som ikke er midtjylland men Storstrøm.
  JEG glæder mig til det frmover
 • Kristian Fristed Eskildsen Skrevet d. 2. februar 2011 kl. 04:16 Af Kristian Fristed Eskildsen
  Hej alle der har skrevet kommentarer. Jeg har svaret på spørgsmålene i en særlig debat om brugen af dsr.dk.
  Åbn debatten på http://www.dsr.dk/Forum/Lists/DSRdk/AllItems.aspx

  Har du flere spørgsmål, er du velkommen til at skrive den der.
  Vh
  Kristian Eskildsen
  Portalredaktionen
 • Karina Randrup Skrevet d. 3. februar 2011 kl. 10:37 Af Karina Randrup
  Hej Kristian
  Den sti du henviser til virker ikke. Jeg får blot meddelelsen adgang nægtet.??
  Ellers spændende at surfe rundt i alt det nye.
  Hvordan med lister over hvem man er FTR for, er det meningen man selv skal indtaste data???
  Med venlig hilsen
  Karina Randrup
 • Kristian Fristed Eskildsen Skrevet d. 3. februar 2011 kl. 02:46 Af Kristian Fristed Eskildsen
  Hej Karina
  Vi har opdaget en mærkelig fejl, der i øjeblikket er ved at blive løst. Den handler om, at hjemmesiden ligger på to forskellige servere, hvor det kan ske, man er logget ind på den ene, men ikke på den anden. Det er den fejl, der generer dig. Selv om du er logget ind på den ene server, bliver du nægtet adgang til en anden side, fordi den ikke kan se, du er logget ind.
  Det er samme fejl, der forhindrer visning af medlemmer knyttet til TR og FTR.
  Teknikerne arbejder på problemet.
  Vh
  Kristian
 • Jane Juul Krogh Skrevet d. 3. februar 2011 kl. 07:43 Af Jane Juul Krogh
  Jeg har også problemer med at rediger/rette i min profil
 • Kristian Fristed Eskildsen Skrevet d. 4. februar 2011 kl. 09:23 Af Kristian Fristed Eskildsen
  Hej Jane
  Problemerne med at redigere profilen hænger også sammen med serverproblemerne omtalt i mit svar til Karina Randrup. Man kan for eksempel opleve, at lægge et billede på, men når man vil redigere interesser, er billedet pludselig væk. Det skulle forhåbentlig snart være løst.
  Vh
  Kristian
 • Jytte Ruwald Jensen Skrevet d. 4. februar 2011 kl. 11:42 Af Jytte Ruwald Jensen
  Jamen min profil driller også......
 • Hanne Flohr Nyborg Kamper Skrevet d. 4. februar 2011 kl. 05:30 Af Hanne Flohr Nyborg Kamper
  Så det er ikke blevet bedre i dag, kan vi konstatere?
  Hvem mon vinder et gavekort?
  Hilsen Hanne
 • Karen Solveig Ravn Skrevet d. 26. februar 2011 kl. 06:00 Af Karen Solveig Ravn
  Jeg kan heller ikke redigere i min profil, og bliver nægtet adgang til Kreds Hovedstaden.
 • Antje Lassen Skrevet d. 3. marts 2011 kl. 10:41 Af Antje Lassen
  jeg kan heller ikkeudfylde min profil,kan det ha noget med cookies at gøre?, det skulle der joikke være når man går ind med bruger id eller hvad
 • Fatma Demirtas Skrevet d. 30. oktober 2013 kl. 03:34 Af Fatma Demirtas
  Hvordan finder man ud af hvad ens medlemnr. er?
 • Charlotte Trolle Skrevet d. 14. marts 2014 kl. 12:40 Af Charlotte Trolle
  Hej Fatma,
  Dit medlemsnummer står bag på din nål og på bagsiden af bladet Sygeplejersken.
  Mvh Charlotte
 • Jan Elmen Pedersen Skrevet d. 20. oktober 2015 kl. 10:06 Af Jan Elmen Pedersen
  Jeg vil gerne tilføje navnet på min tillidsrepræsentant på 'min side', men dette felt kan ikke redigeres. Hvordan får jeg navnet på?
  Vh Jan

Skriv en kommentar  

Du skal være logget ind for at kommentere.