Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

Det mener DSR

Vi er samlingspunktet for alle sygeplejersker, både offentligt og privatansatte – fra studerende til topchefer. Derfor kan vi tale med én stemme over for politikere og arbejdsgivere, når vi taler sygeplejerskernes sag.
  • print
  • download
  • kontakt
  • Bookmark and Share

I vores vision og holdningspapirer kan du se, hvilke overordnede værdier, DSR arbejder ud fra. Det handler om mangfoldighed, sundhedsfremme og forebyggelse og sygeplejerskernes arbejdsvilkår, men også om det liv og demokrati, der er i DSR.

I de politiske udspil og høringssvarene kan du se, hvilke konkrete sager, DSR arbejder med i øjeblikket. Du kan blive klogere på, hvordan vi stiller os i den aktuelle debat, når det gælder alt fra befordringsfradrag til studerende over Barnets Reform, kliniske ekspertsygeplejersker og fremtidens hjemmesygepleje til en styrket indsats på kræftområdet og meget mere.   

 

Sundhedspolitiske udspil


Dansk Sygeplejeråd står værn om sygeplejerskernes faglighed og position
i sundhedsvæsenet og samfundet.

Holdningspapirer​


Dansk Sygeplejeråd har formuleret fem holdningspapirer, hvor vores holdninger i forhold til organisation, fag, mangfoldighed og samfund er beskrevet.

Høringssvar


Vi er høringspart på en lang række  forskellige love og bekendtgørelser.

 

Vision, værdi og målsætning


Vores vision for fremtidens Dansk Sygeplejeråd er ambitiøs. For at nå derhen, hvor vi gerne vil, har vi en række målsætninger, som hver især er et skridt på vejen til at indfri visionen.

  

 

 

 

Publiceringsdato:
28. oktober 2010
Ændringsdato:
13. maj 2014