Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 
 

Blanketter

Skal du melde dig ind, ændre medlemsstatus eller skifte job? Find den blanket, du skal bruge.

  • print
  • download
  • kontakt
  • Bookmark and Share

​Jeg melder mig ind   

Har du autorisation som dansk sygeplejerske og gerne være medlem af DSR, kan du udfylde og indsende en ansøgning om medlemskab. Udfyld alle felter og indsend blanketten elektronisk. Så sender vi dig et velkomstbrev med mere information om Dansk Sygeplejeråd og dit medlemskab. Du kan også vælge at printe blanketten og indsende den med posten til: Dansk Sygeplejeråd, Sankt Annæ Plads 30, Postboks 1084, Kbh. K.
Meld dig ind

 Tidligere medlem? Læs om nye regler for genindmeldelse

 

Jeg er studerende og melder mig ind   

Hvis du er optaget på en sygeplejeskole og gerne vil være medlem af DSR, kan du udfylde og indsende ansøgningen for sygeplejestuderende.
Meld dig ind


Jeg skifter job OG HAR FÅET NY TITEL  

Har du skiftet job eller fået ny titel? Hvis har du fået nyt arbejdssted eler ny jobtitel, kan du ændre dine oplysninger på Min Side. På den måde sikrer du, at vi har opdaterede informationer om dig og dit ansættelsesforhold, så vi kan målrette vores tilbud til dig bedst muligt.
Kom til din MIN SIDE her - det kræver du er logget ind.

Jeg ændrer medlemsstatus
Er du gået på barsel, på efterløn, under videreuddannelse eller andet, som påvirker din ansættelse og arbejdstid?
Så kan det have betydning for din medlemsstatus, hvor du har mulighed for at få nedsat dit kontingent. Udfyld blanketten og oplys om ændringerne. Når vi har behandlet din sag, modtager du en bekræftelse fra os.
Udfyld blanketten

 

 

Anmeldelse af valg til TR,FTR,AMIR eller suppleant
Er du blevet valgt til et tillidshverv skal du melde det til DSR gennem denne blanket.
Udfyld blanketten

 

Ændringsmeddelelse for sygeplejestuderende   

Hvis du som sygeplejestuderende tager orlov, afbryder uddannelsen eller lign. skal du indsende denne blanket til DSR. Udfyld alle felter og indsend blanketten elektronisk.   

Hent blanketten


Jeg melder mig ind (udenlandsk sygeplejerske)   

Her finder du den blanket, du skal bruge, når du melder dig ind i Dansk Sygeplejeråd - sygeplejerskernes faglige organisation i Danmark. Blanketten skal kun benyttes af sygeplejersker uden dansk autorisation eller med midlertidig dansk autorisation. Udfyld blanketten, så sender vi dig et velkomstbrev med mere information om Dansk Sygeplejeråd og dit medlemskab.

Jeg melder mig ud

Al udmeldelse skal ske skriftligt enten pr. mail til dsr@dsr.dk  eller pr. brev til:
Dansk Sygeplejeråd
Sankt Annæ Plads 30
1250 København K.
Husk at emblemet skal returneres inden udmeldelsesdatoen.
 
Udmeldelse kan ske til udgangen af et kvartal. Det betyder, at du betaler kontingent for perioden frem til udgangen af pågældende kvartal og at du bevarer dine fulde medlemsrettigheder og medlemsfordele i hele den periode.
 
Der kan være flere årsager til at melde sig ud, men ofte kan du beholde forbindelsen til Dansk Sygeplejeråd og få nedsat kontingent.
 
Publiceringsdato:
05. februar 2013
Ændringsdato:
07. april 2014